Білоцерківський колегіум

Знання є сила, освіта - капітал.
Отто Вільман

Ukraine   English   Deutsch   France   Spain

» Новини » Звіт тижня англійської мови

Звіт тижня англійської мови

Хочеться розпочати з того, що володіння англійською мовою зажди стане  нам у нагоді. І це дійсно так, адже завдяки знанням англійської мови ми зможемо сприймати більше інформації, ніж інші. Ми зможемо спілкуватися з цікавими людьми та просто дивувати всіх інших своїми знаннями іноземної мови. А якщо ми мріємо про кар’єрний ріст, то володіння англійською буде дуже доречним.

Президент Петро Порошенко підписав Указ «Про оголошення 2016 року Роком англійської мови в Україні». Це рішення було ухвалене з метою сприяння її вивченню для розширення доступу українців до світових можливостей забезпечення інтеграції України до європейського простору та підтримки програми Go Global, яка визначає вивчення англійської мови одним із пріоритетів стратегії розвитку.

Колектив Білоцерківського колегіуму не стоїть осторонь, а бере активну участь у формуванні інтелектуальної, всебічно розвиненої, конкурентоспроможної особистості. З метою активізації вивчення колегіантами англійської мови учні та учителі Білоцерківського колегіуму взяли активну участь у Всеукраїнському тижні англійської мови.

12 грудня 2016 року відбулося відкриття колегіального тижня англійської мови, який відкрили учителі англійської мови Кравчук Н.Л., Паламарчук В.П., Фесюк Н.О. та Криницька Н.А. конкурсом постерів, що були присвячені видатному англійському поету та драматургу Вільяму Шекспіру.

13 грудня 2016 року учні 6 – Б класу Білоцерківського колегіуму разом із своїм наставником Криницькою Н.А. підготували та провели літературні читання сонетів цього видатного англійського автора. Крім виконання творів мовою оригіналу, колегіанти також познайомились з основними етапами та датами на життєвому шляху Шекспіра, його роботою в театрі «Глобус», широкою палітрою його творчого доробку, а також із будовою, основними принципами творення та тематикою сонетів.

Звіт тижня англійської мови

Звіт тижня англійської мови

Звіт тижня англійської мови

На Вашу думку вивчати англійську літературу для сучасного підлітка нудно? Звичайно ж ні, якщо робити це із такими вже звичними і рідними гаджетами!

14 грудня 2016 року учитель Білоцерківського колегіуму Кравчук Н.Л. запропонувала своїм вихованцям   квест-вікторину присвячений одному із найвидатніших постатей англійської літератури Вільяму Шекспіру, під час якого три команди по сім учнів 21 групи змагались за перемогу і показали знання не лише з англійської мови, а й творчого та життєвого шляху видатного поета. Шлях до вершини був нелегким. Адже питання вікторини, що мали форму QRкодів, необхідно було відшукати, розкодувати за допомогою сучасних пристроїв, і, якомога швидше, правильно надати відповіді. Тут вирував справжній вибух емоцій: радість, здивування, задоволення, розчарування і, нарешті, щастя перемоги! Так тримати!!!

Звіт тижня англійської мови

Звіт тижня англійської мови

Звіт тижня англійської мови

15 грудня 2016 року учителем англійської мови Фесюк Н.О. в рамках мовного клубу Speaking Club було запропоновано колегіантам 42 групи поміркувати та висловити власну думку щодо довіри та зради, пристрасті та кохання, дружби та ціни життя сучасних Ромео та Джульєт на основі однойменної п’єси Великого Шекспіра.

Заключним етапом тижня англійської мови став 16 грудня 2016 року урок-презентація з інтерактивними елементамиWhy do we study English?” у 31 групі, проведеного учителями англійської мови Редченко Т.В. та Паламарчук В.П. Урок–презентація промайнув швидко: учні цікаво провели час, дізналися багато корисного та необхідного у вивченні англійської мови та культури спілкування, переглянули презентацію та короткий фільм.

Найбільше дітям сподобалась вікторина про деякі цікаві факти про англійську мову. Переможці отримали невеличкі сувеніри на згадку.

Звіт тижня англійської мови

Звіт тижня англійської мови

Звіт тижня англійської мови

Звіт тижня англійської мови


2607 Переглядів.

А також по темі:

Опитування

Архів новин

Квітень 2024 (14)
Березень 2024 (34)
Лютий 2024 (29)
Січень 2024 (40)
Грудень 2023 (35)
Листопад 2023 (42)
м. Біла Церква, бульвар Олександрійський, 149. тел. (04563) 6-03-90, (04563) 6-45-70 bckolegium{a}ukr.net

Схема проїзду
MakeUp © 2010 Арт-Студия Foto-Fact
Copyright © 2010 -    Білоцерківський колегіум