Білоцерківський колегіум

Знання є сила, освіта - капітал.
Отто Вільман

Ukraine   English   Deutsch   France   Spain

» Новини » Friendly Selfie Day

Friendly Selfie Day

Другий день у таборі “STEAMcamp” пройшов цікаво та захопливо. Ранок розпочався зарядкою, яку провели волонтери. Під веселу музику та ритмічні рухи діти розім’ялися та отримали заряд позитивних емоцій на цілий день.

Friendly Selfie Day

Friendly Selfie Day

Зранку діти отримали завдання, пов’язані із селфі. Загони мали зробити ряд світлин у різних образах, із різними предметами та людьми. Протягом дня вихованці табору з великою цікавістю та запалом фотографувалися, всі селфі видалися креативними, неординарними та яскравими.

Friendly Selfie Day

День пройшов під егідою використання новітніх технологій, тому вчителями інформатики колегіуму були проведені заняття із розробки відеороликів. Діти змогли створити власні міні-фільми, використовуючи фотографії табірної зміни, а особливо селфі, зроблені сьогодні. Такі уроки запам’ятаються надовго не лише через отримані враження, а й через відео, які залишаться у дітей на пам’ять.

Friendly Selfie Day

Friendly Selfie Day

Протягом дня загони брали участь у спортивних змаганнях, де виявляли свою силу, спритність, вправність та згуртованість. Такі заходи сприяють розвитку фізичної сили та зміцнення дружніх відносин у колективі.

Friendly Selfie Day

Також сьогодні діяв гурток декоративно-ужиткового мистецтва «Hand made». Діти вчилися виготовляти картини із цвяхів. Хоч було досить шумно під час роботи, проте результат приємно вразив усіх. Вихованці табору мали змогу навчитися малювати або удосконалити свої вміння у «Drawing club».

Friendly Selfie Day

Friendly Selfie Day

Вихователі та учні грали в різні рухливі та розвивавальні ігри, в інтерактивній формі вивчали англійську у «English Speaking club». Частина загонів спробували себе у ролі політичних діячів у «Club of polite experts»

Friendly Selfie Day


712 Переглядів.

А також по темі:

Опитування

Архів новин

Березень 2024 (31)
Лютий 2024 (29)
Січень 2024 (40)
Грудень 2023 (35)
Листопад 2023 (42)
Жовтень 2023 (31)
м. Біла Церква, бульвар Олександрійський, 149. тел. (04563) 6-03-90, (04563) 6-45-70 bckolegium{a}ukr.net

Схема проїзду
MakeUp © 2010 Арт-Студия Foto-Fact
Copyright © 2010 -    Білоцерківський колегіум