Білоцерківський колегіум

Знання є сила, освіта - капітал.
Отто Вільман

Ukraine   English   Deutsch   France   Spain

» Новини » World we live in

World we live in

Другий тиждень табірної зміни розпочався традиційною зарядкою і представленням загонів. Протягом дня діти були задіяні у роботі різних гуртків та студій.

World we live in

Сьогодні почав свою роботу «Science Workshop», де були проведені пізнавальні хімічні досліди, у ході яких діти дізналися, як можна отримати різні кольори веселки, змішуючи певні речовини, побачили цікаві хімічні реакції («Фараонові змії», «Світлофор», «Лавова лампа»), які були схожі на магію.

World we live in

У гуртках декоративно-ужиткового мистецтва «Funny hands» та «Handicraft» школярів навчили робити корисні речі для дому, витративши мінімальну кількість коштів. Вихованці табору виготовили підставки для олівців та ручок зі звичайних основ від скотча.

World we live in

World we live in

Деякі загони працювали над удосконаленням своєї фінансової грамотності і відвідали екскурсію-квест до «ПриватБанку», де опанували навички користування картками ЮНІОРА, банкоматом, терміналом, дізналися про роботу банківських працівників.

World we live in

Також діяв гурток знавців української мови та літератури «Club of Ukrainian experts», де вихованці мали змогу удосконалити свій рівень знань рідної мови.

World we live in

Для школярів були проведені спортивні ігри: волейбол, футбол та улюблений всіма дітьми «Crazy ball».

World we live in

World we live in

Також діти працювали над своїм рівнем спілкування англійською у «English Speaking Club», де мали змогу обмінюватися думками із волонтером Джоелом. Іноземець проводив зі школярами цікаві лінгвістичні ігри, у ході яких вихованці поповнювали свій лексичний запас.

World we live in

World we live in

 


603 Переглядів.

А також по темі:

Опитування

Архів новин

Квітень 2024 (16)
Березень 2024 (34)
Лютий 2024 (29)
Січень 2024 (40)
Грудень 2023 (35)
Листопад 2023 (42)
м. Біла Церква, бульвар Олександрійський, 149. тел. (04563) 6-03-90, (04563) 6-45-70 bckolegium{a}ukr.net

Схема проїзду
MakeUp © 2010 Арт-Студия Foto-Fact
Copyright © 2010 -    Білоцерківський колегіум