Білоцерківський колегіум

Знання є сила, освіта - капітал.
Отто Вільман

Ukraine   English   Deutsch   France   Spain

» Новини » Pet Day

Pet Day

Сьогодні настав екватор зміни у «STEAM camp». Зранку були підведені підсумки глядацького голосування за найкращу відеороботу, представлену на церемонії «Оскар». Вчора всі загони віддавали свої голоси за фільм, який найбільше сподобався, але не могли проголосувати самі за себе. Отже, переможцями стали вихованці 3 загону, які отримали 76 голосів.

Pet Day

Частина загонів мали зустріч із старшим інспектором з ювенальної превенції Білоцерківського відділу поліції Мелашенком Петром Леонідовичем. Капітан поліції розповів вихованцям про безпечне поводженння на водоймах, біля залізниць, на дорозі, у громадських місцях. Також Петро Леонідович наводив приклади життєвих ситуацій, у яких підлітки нехтували правилами безпеки, і розповідав про наслідки такої поведінки.

Pet Day

Продовжив роботу хімічний гурток «Science Workshop», де школярі подорожували цікавою країною Хімляндією, у якій принц, щоб визволити принцесу, мусив пройти випробування: вулкан, туман, змій тощо. Хімічні реакції, які мали можливість спостерігати діти, неабияк вразили та зацікавили їх.

Pet Day

Pet Day

Відкрила свої двері для вихованців ще одна студія «Let’s save our nature», у якій учасники переглядали відео на екологічну тему, а потім мали змогу англійською обговорити побачене, а також розробити пам’ятку зі збереження довкілля.

Pet Day

Частина вихованців працювали за методом CLIL - це вивчення англійською (або іншою іноземною мовою) всіх або декількох предметів шкільної програми, тобто діти, вивчаючи інші науки, наприклад природничі, спілкуються англійською, а тому поповнюють свій іншомовний словник термінів. CLIL сприяє розвитку навичок освітньої мови. Такі комбіновані уроки істотно підвищують у дітей і підлітків мотивацію до вивчення мови.

Pet Day

Темою дня стали домашні улюбленці, тому діти і вихователі мали виготовити із підручних матеріалів тварину.

Pet Day

Pet Day


 


593 Переглядів.

А також по темі:

Опитування

Архів новин

Квітень 2024 (19)
Березень 2024 (34)
Лютий 2024 (29)
Січень 2024 (40)
Грудень 2023 (35)
Листопад 2023 (42)
м. Біла Церква, бульвар Олександрійський, 149. тел. (04563) 6-03-90, (04563) 6-45-70 bckolegium{a}ukr.net

Схема проїзду
MakeUp © 2010 Арт-Студия Foto-Fact
Copyright © 2010 -    Білоцерківський колегіум