Білоцерківський колегіум

Знання є сила, освіта - капітал.
Отто Вільман

Ukraine   English   Deutsch   France   Spain

» Новини » Творче заняття "Шкільна форма - це модно!"

Творче заняття "Шкільна форма - це модно!"

Шкільна форма — невід'ємний атрибут навчання, а те, як вона виглядає, багато в чому залежить від місцевого менталітету і традицій. Зовсім не обов'язково, щоб вона була синьою або чорною, поєднання кольорів і фасонів можуть бути такими ж різноманітними, як і культури різних країн та різних навчальних закладів. Відомо, що шкільна форма почала свою історію з Великобританії. У кожній школі діє своя форма, до якої обов'язково додається кепка або капелюх з логотипом школи, а також краватка, верхній одяг і навіть шкарпетки. Питання шкільної форми часто стає болісним для модниць, адже відразу візуально перед ними спливає не надто стильний образ.

3 вересня 2019 року учні 11 групи взяли активну участь у творчому занятті на тему: "Шкільна форма - це модно!". 37 колегіантів активно працювали над створенням колажів. Вирізали, клеїли, вступали в дискусію, відстоювали кожен свої інтереси щодо того, в якому ж саме одязі та образі можна відвідувати навчальний заклад, а в якому піти на прогулянку з друзями. Приємно відміти що активними були не тільки дівчата, але й більшість хлопців. Учні 11 групи спробували розвіяти неприязнь, страхи та подання про цей вид одягу.
Ліцей "Білоцерківський колегіум" - заклад, в якому шкільна форма є головним атрибутом в одязі школярів; а саме жилетка, шиврон, з емблемою, назвою та логотипом закладу. Загалом переважає діловий стиль одягу, і його дотримуються, як викладачі, так і діти. 
Творче заняття "Шкільна форма - це модно!"
Творче заняття "Шкільна форма - це модно!"
Творче заняття "Шкільна форма - це модно!"
Творче заняття "Шкільна форма - це модно!"

717 Переглядів.

А також по темі:

Опитування

Архів новин

Квітень 2024 (19)
Березень 2024 (34)
Лютий 2024 (29)
Січень 2024 (40)
Грудень 2023 (35)
Листопад 2023 (42)
м. Біла Церква, бульвар Олександрійський, 149. тел. (04563) 6-03-90, (04563) 6-45-70 bckolegium{a}ukr.net

Схема проїзду
MakeUp © 2010 Арт-Студия Foto-Fact
Copyright © 2010 -    Білоцерківський колегіум