Білоцерківський колегіум

Знання є сила, освіта - капітал.
Отто Вільман

Ukraine   English   Deutsch   France   Spain

» Новини » День самоврядування!!!

День самоврядування!!!

Давно вже стало традицією в колегіумі напередодні професійного вчительського свята проводити День самоврядування, коли вся влада переходить до рук учнів.

3 жовтня , коли учетилі та учні – дублери зібралися аудиторії, директор колегіуму Склярова Г. М. оголосила про відкриття Дня самоврядування, урочисто вручивши символічний ключ від закладу Голові колегіального братства Полянському Владиславу.

Учні – дублери відповідально поставилися до своїх обовязків: вели уроки цікаво та професійно, на рівні досвідчених учителів, справлялися зі своїми обовязками. День самоврядування пройшов швидко. Після закінчення навчального процесу дублери поділилися своїми враженнями, визнавши працю вчителя важкою, проте надзвичайно цікавою.

Голова колегіального братства Полянський Владислав висловив свою думку: Єявважаю, що день повністю вдався. Мої колеги – дублери виклалися на всі 100 відсотків, для них це був великий досвід, тому я пропоную запровадити День самоврядування кожного семестру. Адже це не тільки цікаво, але й надзвичайно повчально.

Юлія Гарнага, голова з питань культури та дозвілля, була черговим адміністратором: Відвідавши уроки, які вели учні – дублери, я хочу сказати, що вони не відрізнялися від звичайних уроків. Звісно, учні – дублери хвилювалися, проте зуміли зосередитися та надати інформацію учням. Я зрозуміла, що вчителі витрачають багато сил та енергії, щоб підготуватися до уроку.

Після завершення Дня самоврядування була проведена невелика дискотека, під час якої учні могли поділитися своїми враженнями та просто відпочити.

Хочеться подякувати адміністрації колегіуму за нагоду відчути себе вчителями, зрозуміти ціну вчительської праці. Сподіваємося, що ця традиція буде частішою.




1167 Переглядів.

А також по темі:

Опитування

Архів новин

Квітень 2024 (19)
Березень 2024 (34)
Лютий 2024 (29)
Січень 2024 (40)
Грудень 2023 (35)
Листопад 2023 (42)
м. Біла Церква, бульвар Олександрійський, 149. тел. (04563) 6-03-90, (04563) 6-45-70 bckolegium{a}ukr.net

Схема проїзду
MakeUp © 2010 Арт-Студия Foto-Fact
Copyright © 2010 -    Білоцерківський колегіум