Білоцерківський колегіум

Знання є сила, освіта - капітал.
Отто Вільман

Ukraine   English   Deutsch   France   Spain

» Новини » VІII Міжнародний конкурс з українознавства

VІII Міжнародний конкурс з українознавства

З 26 по 28 березня 2015 р. у Національному науково-дослідному інституті українознавства та всесвітньої історії проходив  VІII Міжнародний конкурс з українознавства для учнів 8–11 класів. Конкурс проходив у два етапи: I (заочний) етап – оцінювання науково-дослідницької роботи. За його результатами  на ІІ (очний) етап Конкурсу було запрошено ученицю 21 групи Петрову Поліну. Її робота на тему «Стріт-арт як мистецьке явище у англійській та українській культурі» (науковий керівник Сич М. О.) була єдиною з Київської області, яка пройшла у ІІ етап конкурсу. В цілому у конкурсі взяло участь 71 учасник.

26 березня у ошатній залі Київського міського будинку вчителя відбулося урочисте відкриття, яке розпочав директор Науково-дослідного інституту українознавства Богдан Галайко. Також привітали учасників Конкурсу заступник директора Департаменту загальної середньої та дошкільної освіти Міністерства освіти і науки України Дятленко Сергій Миколайович, голова Державного агентства України з питань кіно Пилип Іллєнко, народний депутат України Іллєнко Андрій Юрійович. Під час відкриття виступили українські музичні гурти «Колір ночі», «Телері», кобзар Тарас Силенко та хореографічний ансамбль «Нью-Анс».

 Цього ж дня учасники з різних міст України та далекого зарубіжжя (Іспанії, Німеччини та Молдови) виконували письмову конкурсну роботу, результати якої  враховувалися в загальну оцінку. Також конкурсанти мали змогу відвідати Педагогічний музей, Музей української народної революції 1917-1921рр.

27 березня відбувся захист науково-дослідних робіт учасниками Конкурсу та виконання тестів з українознавства. Програма Конкурсу також включала відеолекторій для учасників та їх наукових керівників, де  був представлений  документальний фільм Т. Ткачука «Кобзар», знятий до 200-ліття Т. Г. Шевченка.

За результатами виконання усіх конкурсних завдань Петрова Поліна посіла II місце, отримавши  Диплом, цінні подарунки та схвальні відгуки журі.

Вітаємо з перемогою та бажаємо нових звершень!


1468 Переглядів.

А також по темі:

Опитування

Архів новин

Квітень 2024 (25)
Березень 2024 (34)
Лютий 2024 (29)
Січень 2024 (40)
Грудень 2023 (35)
Листопад 2023 (42)
м. Біла Церква, бульвар Олександрійський, 149. тел. (04563) 6-03-90, (04563) 6-45-70 bckolegium{a}ukr.net

Схема проїзду
MakeUp © 2010 Арт-Студия Foto-Fact
Copyright © 2010 -    Білоцерківський колегіум