Білоцерківський колегіум

Знання є сила, освіта - капітал.
Отто Вільман

Ukraine   English   Deutsch   France   Spain

» Новини » Козацькі розваги

Козацькі розваги

Знати історію свого народу  -  значить упевнено дивитися в майбутнє. А нашому народу є чим пишатися.

27 січня 2017 року у Білоцерківському колегіумі відбулося спортивне свято «Козацький гарт», в якому  брали участь команди «Козацька шабля» та «Козацька воля», представлені учнями 5 та 6 класів.

Ідеєю заходу був не лише фізичний розвиток колегіантів, але й прагнення прилучити учнів до національних традицій, звичаїв та обрядів, загальнолюдських цінностей козацької моралі.

Півтори  години захоплюючої, емоційної боротьби принесли велике задоволення  всім  учасникам  змагань, на спортивному майданчику панувала приємна, дружня атмосфера.

У цілому команди позмагались у семи конкурсах та естафетах, які включали різноманітні спортивні вправи  : «Стрибки в мішку»,  «Найсильниші козаки»,  «Перетягування канату». Найцікавіший  конкурс -  «Козаки на зимівлі», в якому хлопчики заплітали косу, чистили картоплю, пришивали гудзики, а дівчатка забивали цвяхи. Не дивлячись на незвичні завдання, всі справилися з ними на відмінно.

Поки журі підраховувало бали, колегіанти мали змогу насолодитися  чудовим співом  Журавльової  А., Дзюби В.,   (7-А кл.) , Ткаченко А., Ковальчук А. (7-Б кл.), Тибулевич Ю., Кучерук В. (6-А кл.),  майстерним виконанням композиції з художньої гімнастики ученицями 7-А класу Белан Є. та Прибульською М., запальним танком у виконанні Пелиха П. (7-А кл.).

Майстерність, характер, командний дух, жага до перемоги спостерігались у кожній грі, у кожній ігровій сутичці, кожен бао, набраний командами, виражався  хвилею позитивних емоцій не тільки гравців, а й тренерів, учнів 22 групи Ручого Д. та Сисолятіна Д. Але найбільше вболівали за свої команди однокласники та друзі гравців.  Запальними кричалками та слоганами вони підтримували своїх фаворитів.   

За результатом змагань перемогла дружба. Всі  учасники  були нагороджені грамотами за проявлену витривалість та жагу до перемоги.

Давайте разом пишатись тим, що ми є нащадками українських козаків!


1644 Переглядів.

А також по темі:

Опитування

Архів новин

Квітень 2024 (25)
Березень 2024 (34)
Лютий 2024 (29)
Січень 2024 (40)
Грудень 2023 (35)
Листопад 2023 (42)
м. Біла Церква, бульвар Олександрійський, 149. тел. (04563) 6-03-90, (04563) 6-45-70 bckolegium{a}ukr.net

Схема проїзду
MakeUp © 2010 Арт-Студия Foto-Fact
Copyright © 2010 -    Білоцерківський колегіум