Білоцерківський колегіум

Знання є сила, освіта - капітал.
Отто Вільман

Ukraine   English   Deutsch   France   Spain

» Новини » Свято спорту "Козацький гарт - 2010"

Свято спорту "Козацький гарт - 2010"

Свято спорту "Козацький гарт - 2010"

 

23 лютого в приміщенні Білоцерківського колегіуму відбулося справжнє свято спорту під назвою «Козацький гарт» за підтримки Фонду розвитку культури та спорту О.Майданика.  У змаганнях брали участь дві козацькі команди колегіуму по 8 чоловік у кожній. Перед численною публікою учасники  демонстрували не тільки спортивні здібності, а й уміння виконувати не зовсім чоловічу роботу.

 

Дві юнацькі команди під назвою «Козацька воля» та «Козацька шабля» відразу вступили в напружену боротьбу за перемогу. Змагання складались із 7 конкурсів, після яких поважні члени журі оцінювали виступи команд.

 

Після віршованого привітання команди виконали непросту естафету в «кайданах» - «Конкурс емблем», у якій лідерство захопила команда «Козацька шабля». У наступному конкурсі – «Найспритніші козаченьки» - команди змагалися в естафеті на спритність у різних фізичних вправах, а також у бігу парами та стрибках. У 4-му конкурсі - «Армреслінг» - під гучну підтримку своїх уболівальників учасники змагань демонстрували справжню чоловічу силу.

До речі, між кожним конкурсом усіх присутніх вітали чарівні дівчата, учениці колегіуму, які виконували не тільки яскраві пісні, а й прекрасні танці та номери художньої гімнастики.

На початку 5-го конкурсу – «Стрибки в мішках» - лідерство у змаганнях утримувала команда «Козацька шабля», але «Козацька воля» не збиралась поступатись. Різниця в підсумкових балах команд-суперників стрімко зменшувалась.

 

У 6-му конкурсі – «Козаки на зимівлі» - команди продемонстрували вміння нарізати салати, чистити картоплю, пришивати ґудзики, заплітати дівчатам коси тощо. У цьому конкурсі журі зафіксувало нічию, але все цікаву ще було попереду.

 

До останнього конкурсу – «Перетягування каната» - команди підійшли з повною відповідальністю, адже вирішувалося чемпіонство у змаганнях. І справжню волю до перемоги продемонструвала команда «Козацька воля», яка віддала всі до останку сили на перемогу в конкурсі і лише на одну десяту бала все ж таки випередила команду «Козацька шабля»!

Після цього відбулось урочисте нагородження від Фонду сприяння розвитку культури та спорту Олександра Майданчика всіх учасників цих захоплюючих змагань.

 

Свято спорту "Козацький гарт - 2010"

 

Свято спорту "Козацький гарт - 2010"

3596 Переглядів.

А також по темі:

Опитування

Архів новин

Квітень 2024 (25)
Березень 2024 (34)
Лютий 2024 (29)
Січень 2024 (40)
Грудень 2023 (35)
Листопад 2023 (42)
м. Біла Церква, бульвар Олександрійський, 149. тел. (04563) 6-03-90, (04563) 6-45-70 bckolegium{a}ukr.net

Схема проїзду
MakeUp © 2010 Арт-Студия Foto-Fact
Copyright © 2010 -    Білоцерківський колегіум