Білоцерківський колегіум

Знання є сила, освіта - капітал.
Отто Вільман

Ukraine   English   Deutsch   France   Spain

» Новини » УЧЕНЬ ЛІЦЕЮ «БІЛОЦЕРКІВСЬКИЙ КОЛЕГІУМ» - ПЕРЕМОЖЕЦЬ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ З ФІЛОСОФІЇ

УЧЕНЬ ЛІЦЕЮ «БІЛОЦЕРКІВСЬКИЙ КОЛЕГІУМ» - ПЕРЕМОЖЕЦЬ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ З ФІЛОСОФІЇ

Знайомтесь: Гецко Артем, учень 9 класу Ліцею «Білоцерківський колегіум» Білоцерківської міської ради, посів ІІІ місце в групі 8 – 9 класи.

«Дуже радий, що взяв участь в олімпіаді з філософії, на перемогу не сподівався» – розповідає Артем. – Це було, скоріше, навчання, знайомство з філософією, цікавими науковцями й письменниками, які читали нам лекції під час підготовки до написання есе. Хочу продовжувати свої спроби у філософії в системі МАН: буду писати наукову роботу з філософії, наступного року теж візьму участь в олімпіаді, можливо, зможу позмагатися в написанні есе англійською мовою»

Всеукраїнська олімпіада з філософії для школярів проводиться Національним центром «Мала академія наук України» щороку й відповідає статуту Міжнародної олімпіади з Філософії (International Philosophy Olympiad), що відбувається за підтримки ЮНЕСКО. Завдання олімпіади – сприяти популяризації та поширенню філософської освіти,  розвивати здатності до етичної рефлексії, критичного, креативного, турботливого мислення у здобувачів освіти; підвищувати інтерес учнів до вивчення філософії та філософування, спонукати до філософського осмислення науки, мистецтва, суспільного життя.

Олімпіада є добровільним відкритим змаганням для учнів 8-11 класів з усіх регіонів України.  Конкурсні випробування полягають у написанні філософського есе.

Переможець олімпіади – автор найкращого есе англійською мовою – представлятиме Україну на Міжнародній олімпіаді з філософії.

Побажаймо успіху Артему й усім, хто не байдужий до філософії, пізнання й Малої академії наук!



 




208 Переглядів.

А також по темі:

Опитування

Архів новин

Квітень 2024 (25)
Березень 2024 (34)
Лютий 2024 (29)
Січень 2024 (40)
Грудень 2023 (35)
Листопад 2023 (42)
м. Біла Церква, бульвар Олександрійський, 149. тел. (04563) 6-03-90, (04563) 6-45-70 bckolegium{a}ukr.net

Схема проїзду
MakeUp © 2010 Арт-Студия Foto-Fact
Copyright © 2010 -    Білоцерківський колегіум