Білоцерківський колегіум

Знання є сила, освіта - капітал.
Отто Вільман

Ukraine   English   Deutsch   France   Spain

» Новини » Наші зимові канікули

Наші зимові канікули

 

28 грудня 2021 року учні 6-Б та 5-х класів відвідали музей популярної науки і техніки «Експериментаніум» − місце, де наука стає цікавою!
Музей «Експериментаніум» – це навчально-розважальний центр для дітей та дорослих. Постійна експозиція Музею «Експериментаніум» налічує більше 300 інтерактивних експонатів і присвячена механіці, оптиці, електриці, магнетизму і акустиці. Окрім цього, у нас є анатомічний відділ, відділи «Таємниці води», «Новітні технології» та оновлена експозиція “Механіка да Вінчі”. Також у Музеї ви знайдете оптичні ілюзії, головоломки, лазерний і дзеркальний лабіринти.
З цими інтерактивними експонатами діти власноруч будували мости без жодного цвяха, спостерігали зародження торнадо, створювали блискавку, змушували літати магніт і навіть зазирали у нескінченність. Ось така весела, цікава, корисна, а головне - пізнавальна була екскурсія до «Експериментаніуму» для учнів.
На завершення свого насиченого дня учні побували біля головної ялинки країни на Софіївській площі.
Наші зимові канікули

Наші зимові канікули

Наші зимові канікули

Наші зимові канікули
Зимові канікули - чудова пора, яку з нетерпінням чекає кожна дитина. Це свята у сімейному колі, домашній затишок, яскрава ялинка і, звичайно, цікаве та змістовне дозвілля. Зокрема, учні 6-А класу ліцею разом з класним керівником відвідали ковзанку "Льодовий період", де провели час з користю і задоволенням. Адже катання на ковзанах добре зміцнює м'язи, тренує дихальну та серцево-судинну систему,  піднімає настрій і заряджає енергією.
Наші зимові канікули

Наші зимові канікули

Наші зимові канікули

Наші зимові канікули


Замість того, щоб нудьгувати вдома на канікулах, 27 грудня учні 11 та 12 групи відправилися до кінотеатру на перегляд фільму "Людина-павук". Дітям дуже подобаються герої коміксів, тому було обрано саме цю стрічку. Відгуки учнів про фільм були дуже схвальними: цікавий сюжет та надзвичайні спецефекти. Після кінотеатру, учні пішли до новорічної ялинки та влаштували фотосесію.
Наші зимові канікули

Наші зимові канікули

 

 

Кінотеатр - річ унікальна та універсальна. У кіно ходять усі, незалежно від віку характерів та інтересів. Отож, 30 грудня учні 21 групи та  7-Б класу відвідали кінотеатр ім. О.Довженка, де переглянули  легендарний фільм «Людина-павук». Ліцеїстам дуже сподобалася нова історія людини-павука, а  ще великий екран, гучний звук , ефект занурення у фільм, дивовижні спецефекти. Картина легка, весела, змістовна, красива та продумана, містить багато відсилок, цікавих персонажів. Та найголовніше у новій історії про Павучка – це її душевність, яка залишає після перегляду приємне враження і сильне бажання знову повернутися у світ дружнього сусіда.

 

Наші зимові канікули

 

 

 

 

Учні 22 групи 3 січня відвідали кінотеатр ім. О.Довженка, де переглянули фільм "Людина-павук. Шляху додому немає"
Під час перегляду фільму всі отримували максимальну кількість позитивних емоцій, а в кінці були в захваті від чудових анімаційних ефектів, сцен та навіть емоцій персонажів.
Наші зимові канікули

Наші зимові канікули


 

 

Зимові канікули 31 групи
5 січня учні 31 групи відвідали столицю України. Спочатку ліцеїсти побували в Національному музеї літератури України, де прослухали розповідь про становлення й розвиток українського письменства від ХІ до ХХ століття, а також відвідали колегію Павла Ґалаґана.
Наступним етапом подорожі стала прогулянка трьома новорічними київськими локаціями: Софійською площею, Володимирською гіркою, Контрактовою площею.
Також колегіанти побували в Музеї науки МАН України на ВДНГ. Учні опинилися в просторі, де в зрозумілій і доступній формі продемонстровані найважливіші наукові здобутки людства, їхні закони та взаємодія.
Десятикласники покаталися на велосипеді з квадратними колесами, вирушили в космічну подорож, побачили двометрову голограму та багатокілограмовий кристал, дізналися, як побудований організм людини та потримали в руках модель головного мозку й органів людини.
Учні 31 групи зробили багато відкриттів й отримали безліч вражень: від керування роборукою до можливості побачити власний голос і «пам’ять металів», потрапити всередину гігантської мушлі та в дзеркальний тунель з оптичною ілюзією.
Наші зимові канікули

Наші зимові канікули

Наші зимові канікули

Наші зимові канікули

Наші зимові канікули


 

 

 

Зимові канікули – чудова пора

Зимові канікули – радісна пора, яку з нетерпінням чекають дітлахи. Не є винятком і учні ліцею «Білоцерківський колегіум».

29 грудня учні 32 і 33 груп відвідали кінотеатр ім. О.Довженка. Ліцеїсти гарно провели час, переглянувши фільм «Матриця» та мультфільм «Співай».

 

Наші зимові канікули

 

Наші зимові канікули



 

В останній день зимових канікул колегіанти 34 групи відвідали  Національний музей  Тараса Шевченка в Києві. 
Музей налічує 24 зали, в яких розміщується понад 4 тис. експонатів. Тут наявно понад 800 оригінальних картин, портретів, малюнків, офортів Шевченка, особисті речі поета, фотокопії його рукописів.У 2014 році в музеї пройшла масштабна реконструкція, завдяки чому музей перетворився на сучасний культурно-мистецький центр. На сьогодні основними пріоритетами роботи є міжнародні виставкові проекти сучасного мистецтва, інтерактивні виставки, дитячі та освітні програми.

Наші зимові канікули

Наші зимові канікули

Наші зимові канікули

Наші зимові канікули

Другою зупинкою нашої поїздки була Головна ялинка країни.

Наші зимові канікули

Наші зимові канікули



 

 

У нашому місті є багато цікавих об'єктів, які з радістю відвідуюють жителі міста та його гості. Під час зимових канікул учні 42 групи вирушили на прогулянку бульваром сучасної скульптури. Тут ми отримали новий досвід взаємодії з арт-об'єктами завдяки сучасному мобільному додатку з ефектом доповненої реальності. Додаток також містить цікаву інформацію про саму скульптуру та її автора. Це було дуже цікаво, оскільки роботи створені митцями з різних куточків світу та втілюють нові технології зварювання металу, що дає змогу ближче ознайомитись з сучасним мистецтвом.

 

Наші зимові канікули


 


 



274 Переглядів.

А також по темі:

Опитування

Архів новин

Квітень 2024 (25)
Березень 2024 (34)
Лютий 2024 (29)
Січень 2024 (40)
Грудень 2023 (35)
Листопад 2023 (42)
м. Біла Церква, бульвар Олександрійський, 149. тел. (04563) 6-03-90, (04563) 6-45-70 bckolegium{a}ukr.net

Схема проїзду
MakeUp © 2010 Арт-Студия Foto-Fact
Copyright © 2010 -    Білоцерківський колегіум