Білоцерківський колегіум

Знання є сила, освіта - капітал.
Отто Вільман

Ukraine   English   Deutsch   France   Spain

» Новини » Сьогодні, 17 серпня, 55 років виповнилося б відомому українському співаку, лідеру гурту Скрябіну Андрію Кузьменку (Кузьмі)

Сьогодні, 17 серпня, 55 років виповнилося б відомому українському співаку, лідеру гурту Скрябіну Андрію Кузьменку (Кузьмі)

Сьогодні, 17 серпня, 55 років виповнилося б відомому українському співаку, лідеру гурту Скрябіну Андрію Кузьменку (Кузьмі)

 

8 років тому – 2 лютого 2015 року – в автокатастрофі загинув Андрій Кузьменко, лідер гурту "Скрябін". Гурт, фронтменом якого був Кузьма, створював власний творчий мікрокосмос, поєднуючи любов до закордонних музичних трендів 80-х (синті-поп, постпанк, "нова хвиля") з глибокими, абстрактними й афористичними текстами. А феномен популярності та авторитетності Андрія серед звичайних людей вартий окремої розмови.

 

У кожного українця є гарний спогад, пов’язаний з піснями Кузьми. Він залишив слід у серці кожного. Він вчив нас не забувати й дзвонити справжнім друзям зі старих фотографій. Приїжджати до мами, щоб посидіти на кухні не одну годину. І, звісно, він вчив нас не стидатися своєї землі, бо кожен — сам собі країна.

 

Андрій Кузьменко мав активну життєву позицію, яку часто висловлював в інтерв'ю. Допомагав військовим та пораненим у зоні АТО. Всенародну любов здобув за свою відвертість та чесність, за те, що не боявся демонструвати погляди, за те, що не зраджував свої ідеї та переконання. 

 

 

Найяскравіші цитати Кузьми Скрябіна

  • Відсутність нещастя — то вже щастя!
  • Змінюйте світ на краще, піклуйтеся про нього, тому що ви в ньому живете!
  • Мій дім — єдине в світі місце, де мене люблять і чекають незалежно від того, хто я і скільки заробляю. Я ніколи не зраджу найближчих мені людей.
  • Свій день народження - це остання річ, що я люблю в житті.



58 Переглядів.

А також по темі:

Опитування

Архів новин

Квітень 2024 (25)
Березень 2024 (34)
Лютий 2024 (29)
Січень 2024 (40)
Грудень 2023 (35)
Листопад 2023 (42)
м. Біла Церква, бульвар Олександрійський, 149. тел. (04563) 6-03-90, (04563) 6-45-70 bckolegium{a}ukr.net

Схема проїзду
MakeUp © 2010 Арт-Студия Foto-Fact
Copyright © 2010 -    Білоцерківський колегіум