Білоцерківський колегіум

Знання є сила, освіта - капітал.
Отто Вільман

Ukraine   English   Deutsch   France   Spain

» Новини » Міжнародний День Миру

Міжнародний День Миру

Міжнародний День Миру

Міжнародний День Миру, який щорічно святкують 21 вересня, відзначається як важливий спосіб підкреслити необхідність глобального співробітництва та вирішення конфліктів у мирний спосіб. Цей день відіграє величезну роль у піднесенні усвідомлення громадськості про важливість миру, безпеки та спільних зусиль для досягнення стабільності в світі. Починаючи від місцевих ініціатив до світових заходів, Міжнародний День Миру нагадує нам, що лише спільно ми можемо побудувати краще та безпечніше майбутнє для всіх нашого планетарного співтовариства.
 
Міжнародний день миру відзначається щорічно 21 вересня. Воно встановлене Організацією Об’єднаних Націй (ООН) в 1981 році з метою зміцнення ідеалів миру і безпеки серед народів і держав. У 2001 році Генеральна Асамблея ООН ухвалила резолюцію, в якій закликала всіх держав і народів дотримуватися припинення вогню і відмовлення від насильства впродовж цього дня.
 
Міжнародний день миру має велике значення для всього людства, особливо в умовах сучасних викликів, таких як війни, тероризм, зміни клімату, расова дискримінація та пандемія коронавірусу, російська війна проти Україні. Цього дня є можливість, щоб усі люди на планеті сконцентрувалися на якостях людського духу, що формують основу для встановлення міцного миру.
 
На сьогодні для нашої держави це свято є особливо значущим. Кожен свідомий українець мріє про якнайшвидше припинення бойових дій на сході України, про повернення рідних, близьких, друзів, про мирне небо над головою, про світле майбутнє дітей, про загоєння нестерпних ран у людських серцях, захист від агресорів.
Найбільше у світі щастя – це мир, коли люди живуть дружно та спокійно, земля не здригається від страшних вибухів, не ллються сльози горя та втрат.
У День Миру бажаємо всім спокою, процвітання і багатства. Миру в усьому – миру в сім’ях, миру в серцях та миру нашій рідній Україні!



119 Переглядів.

А також по темі:

Опитування

Архів новин

Квітень 2024 (25)
Березень 2024 (34)
Лютий 2024 (29)
Січень 2024 (40)
Грудень 2023 (35)
Листопад 2023 (42)
м. Біла Церква, бульвар Олександрійський, 149. тел. (04563) 6-03-90, (04563) 6-45-70 bckolegium{a}ukr.net

Схема проїзду
MakeUp © 2010 Арт-Студия Foto-Fact
Copyright © 2010 -    Білоцерківський колегіум