Білоцерківський колегіум

Знання є сила, освіта - капітал.
Отто Вільман

Ukraine   English   Deutsch   France   Spain

» Новини » Підсумки проведення тижня гуманітарних дисциплін

Підсумки проведення тижня гуманітарних дисциплін

З 14 по 18 жовтня 2013 року у Білоцерківському колегіумі в рамках тижня гуманітарних дисциплін учителями та учнями колегіуму проведено ряд навчально-виховних заходів.

15 жовтня проведено відкриті уроки із всесвітньої історії: учителем історії Махаринською О.П. у 32 групі та учителем історії та правознавства Ліщук А.П. у 11 групі. Організовано тематичний куточок з історичними та народними святами жовтня, де учні мають можливість прочитати про Покрову та побачити репродукції ікон, присвячених цьому християнському святу.

17 жовтня в каб. 210 учні 11-х класів взяли участь у проведенні «круглого столу», присвяченого 70-річчю визволення Києва та області від окупантів. Мета заходу – збереження історичної інформації, виховання патріотизму, долучення учнів колегіуму до Всеукраїнського марафону пам'яті. Свої презентації представляли Паніна Катерина «Плакати Велика Вітчизняна війна» та Петринка Аліна «Визволення Києва». Учасниками заходу був переглянутий документальний фільм про події листопада 1943 року. Супрун Олексій та Краснікова Анастасія опрацювали статті із періодичної преси та розповіли про земляків, що воювали на фронтах Великої Вітчизняної війни.

18 жовтня у 43 групі психолог колегіуму Войтенко О.П. провела виховну годину «Разом сильніше: ми та наші друзі». У ході заняття старшокласники дійшли висновку, що дуже важливо у класному колективі слухати один одного, підтримувати та співпрацювати.  

Підсумки проведення тижня гуманітарних дисциплін

Під час проведення тижня гуманітарних дисциплін, вчителі кафедри іноземних мов обмінювались досвідом проведення відкритих уроків. Учні показали гарний рівень володіння іноземними мовами, зокрема англійською, французькою, іспанською. Тиждень було завершено захоплюючою грою «QUEST», де активну участь взяли колегіанти 41 групи. Три команди по п’ять учнів змагались за перемогу в знаннях не лише з англійської мови, а й таких предметів, як географія, екологія, історія, біологія і навіть фізична культура. Тут вирував справжній вибух емоцій: радість, здивування, задоволення, розчарування і, нарешті, щастя перемоги! Всі учасники були нагороджені цінними подарунками. Вітаємо команду-переможницю!!! Так тримати!!!

Підсумки проведення тижня гуманітарних дисциплін

Тиждень суспільних дисциплін був цікавим, насиченим та корисним і для учнів, і для вчителів.


1665 Переглядів.

А також по темі:

Опитування

Архів новин

Квітень 2024 (25)
Березень 2024 (34)
Лютий 2024 (29)
Січень 2024 (40)
Грудень 2023 (35)
Листопад 2023 (42)
м. Біла Церква, бульвар Олександрійський, 149. тел. (04563) 6-03-90, (04563) 6-45-70 bckolegium{a}ukr.net

Схема проїзду
MakeUp © 2010 Арт-Студия Foto-Fact
Copyright © 2010 -    Білоцерківський колегіум