Білоцерківський колегіум

Знання є сила, освіта - капітал.
Отто Вільман

Ukraine   English   Deutsch   France   Spain

» Новини » Віват, колегіум!

Віват, колегіум!

31 травня 2021 року для учнів ліцею «Білоцерківський колегіум» пролунав останній дзвоник, який сповістив про закінчення занять та початок прекрасної пори для всіх школярів – літніх канікулДля учнів 5-8 та 10-х класів класними керівниками були проведені виховні години, вікторини, квести та свята. 

А як саме провели цей день наші учні ви дізнаєтесь далі...


У 5-Б класі панувала святкова, урочиста атмосфера: усміхнені і трішки схвильовані обличчя школярів, квіти, вікторина, конкурси, солодощі. Не обійшлося і без підведення підсумків за навчальний рік, що минув і накреслення нових планів та перспектив на наступний - 6 клас. Це свято водночас веселе і сумне. Сумне, бо цілих три літніх місяці діти не будуть бачити своїх шкільних друзів, однокласників. Веселе, бо позаду напружені заняття та шкільні будні, а попереду безтурботні літні канікули.

 

Віват, колегіум!

 

Віват, колегіум!

 

Віват, колегіум!

 

 

 

Цьогоріч свято останнього дзвоника учні 6-А класу провели по-сімейному, у рідному 108-му кабінеті. Упродовж години класного керівника було підбито підсумки навчального року не тільки в плані оцінок, але й взаємовідносин у класі. Ми пригадали, які події відбулись з нами цього року, чого ми навчились, чого ми навчили інших, пригадали хороші й погані моменти періоду шостого класу, коли кожен з нас став трішки старшим та трішки відповідальнішим. Особливу увагу було приділено також до планів на майбутнє, адже у сьомому класі ми хочемо досягти ще кращих результатів, обговорено майбутні екскурсії та перспективи щодо навчання та позакласної діяльності на наступний рік. Сподіваємось, що за ці канікули ми наберемось достатньо сил, аби Першого вересня з радістю прийти знову до школи.

 

Віват, колегіум!



 


 

Останній дзвоник пролунав у стінах ліцею «Білоцерківський колегіум» для всіх вчителів та учнів закладу. Не залишилися осторонь і учні 6-Б класу, для яких було проведено виховну годину на тему: «У спогадах проходять роки». Шестикласники пригадали історію закладу, побували на віртуальній екскурсії навчальними кабінетами, брали участь у цікавих предметних вікторинах: «Найкмітливіший», «Вірю – не вірю», «Уважний читач», «Найкращий математик». Діти отримали багато позитивних емоцій та вражень. Нарешті канікули!!!

 

Віват, колегіум!

 

 

 

Останній дзвоник - улюблене свято кожного школяра, тому його святкування у 7-А класі пройшло у дружній та веселій атмосфері. Під час виховної години були підведені підсумки навчального року: успішність учнів, участь у конкурсах та шкільному житті колегіуму. За високі досягнення у навчанні, науці, мистецтві та спорті окремих учнів було нагороджено грамотами на "Гордості колегіуму".

Крім того, семикласники мали можливість провести час у колі друзів, пограти у рухливі ігри, потанцювати. 
Віват, колегіум!

Віват, колегіум!

 

 

31 травня 2021 року закінчився ще один навчальний рік для 7-Б класу. Він був незвичним для всіх, ми опановували навички дистанційного навчання. Але в останній день навчання ми зібралися у привітному класі, за яким усі заскучали, та провели його із однокласниками.

На останньому уроці ми з ностальгією згадали про 5, 6 та 7 класи за допомогою фото звіту. Окремі фото нам нагадали про певні події, які уже встигли забутися, а інші фото викликали багато приємних та радісних емоцій. Сподіваємося, що новий навчальний рік (а ми уже будемо 12 група) принесе нам можливість більше подорожувати, проводити час разом, пізнавати рідний край і Україну.

 

Віват, колегіум!

 

 

 

В 11 групі було проведено виховну годину, на якій було підведено підсумки навчального року. Було  нагороджено похвальними листами Лук’яненко Арсенія та Костюченко Наталію. Бурхливими оплесками шкільна родина зустрічала переможців у номінації «Гордість ліцею», найкращих учнів, які показали високі результати й гідно захистили честь ліцею в олімпіадах, спортивних змаганнях й інтелектуальних конкурсах. Колегіантів  привітали із завершенням навчального року і також подякували всім за старання та прагнення до знань.

 

Віват, колегіум!

 

Віват, колегіум!

 


 

31 травня для учнів 12 групи було організовано міні - свято до дня останнього дзвоника.

На першому уроці було проведено урочисту частину учнями класу Колюшевою Веронікою та Кулешою Іллею, на святі були нагороджені діти за високий рівень знань, та діти, які брали активну участь у житті класу.
На другому уроці було проведено урок-спогади за рік у вигляді відео та презентації.
На третьому уроці було проведено для учнів класу інструктажі, видано заліковки та медогляд.
Віват, колегіум!
Віват, колегіум!
Віват, колегіум!

 

Учні 21 групи цікаво та по-особливому відзначили Свято останнього дзвоника. Учасники культурно-масового сектору класу підготували неординарний сценарій із різноманітними конкурсами, які були пов'язані з історією групи, спогадами і веселими випадками. Також дев'ятикласники змонтували відео з найяскравішими моментами року, яке розчулило абсолютно усіх. Школярі прочитали листи у майбутнє, які писали собі минулоріч, і змогли порівняти свої плани й очікування з отриманим результатом.

 

Віват, колегіум!

 

Віват, колегіум!

 

 

 

У ліцеї «Білоцерківський колегіум» відбулося особливе свято останнього дзвоника. Радісне і водночас трішки сумне свято зібрало велику кількість учнів, вчителів, батьків та просто гостей.

Ми, дев`ятикласники, учні 23 групи - сьогоднішні випускники . Після свята останнього дзвінка – ми провели виховну годинну, на якій підвели підсумки навчального року, поділились цікавими спогадами та своїми здобутками. Після завершення навчального року нас чекають цікаві літні канікули.

Дорогі друзі! Бажаємо вам під час літніх канікул добре відпочити і з новими силами продовжувати оволодівати ґрунтовними знаннями і бути справжніми патріотами рідної школи та Батьківщини.

Віват, колегіум!


 

 

 

31 травня пролунав останній дзвоник для колегіантів 31 групи. Нелегким видався цей навчальний рік, але учні успішно підійшли до його завершення – маємо 5 відмінників та

19 учнів, що мають достатні і високі показники. МОЛОДЦІ!

Відмінники нашого класу: Олеся Беззубець, Дарина Галашевська, Софія Гіптенко,

Вікторія Кузьомко, Максим Хомуха. 

Віват, колегіум!

Наша класна сім’я – травень 2021р. 

Віват, колегіум!

І хоча попереду, ще рік навчання, ми сумуємо за тобою, КОЛЕГІУМ.

Віват, колегіум!

Гордість не тільки нашого класу, але й усього ліцею: Олександра Кабула, Дарина Галашевська, Яна Федорченко, Софія Гіптенко, Вікторія Кучерук, Павло та Петро Савчуки, Вікторія Кузьомко. Ці ліцеїсти протягом року брали активну участь у різноманітних конкурсах, змаганнях, олімпіадах, МАН і вибороли призові місця в різних номінаціях.

Віват, колегіум!

 

 

 

 

Останній урок у цьому навчальному році у 32 групі був присвячений питанням навчання та виховання. Була проведена виховна година, бесіда та інструктажі з безпеки життєдіяльності.

     Учні згадали моменти цього навчального року, поділились враженнями та успіхами під час онлайн навчання, а також обговорили перспективи на наступний навчальний рік.
     Ми привітали учнів нашої групи, які брали участь в різноманітних конкурсах, олімпіадах, Малій Академії Наук, а також привітали тих, хто став переможцем щорічної церемонії нагородження найкращих колегіантів "Гордість колегіуму".
Віват, колегіум!
31 травня у 33 групі відбулося свято останнього дзвоника. На виховній годині учні обговорили, що найбільше запам’яталося у 2020-2021 навчальному році, підвели підсумки навчальних досягнень колегіантів. Десятикласники поділилися враженнями про свої перемоги, проблеми надистанційному навчанні, склали перспективний план на наступний рік. У класі панували позитивні емоції та гарний настрій. Адже попереду останні літні шкільні канікули!!!
Віват, колегіум!


 

 





704 Переглядів.

А також по темі:

Опитування

Архів новин

Травень 2024 (3)
Квітень 2024 (26)
Березень 2024 (34)
Лютий 2024 (29)
Січень 2024 (40)
Грудень 2023 (35)
м. Біла Церква, бульвар Олександрійський, 149. тел. (04563) 6-03-90, (04563) 6-45-70 bckolegium{a}ukr.net

Схема проїзду
MakeUp © 2010 Арт-Студия Foto-Fact
Copyright © 2010 -    Білоцерківський колегіум