Білоцерківський колегіум

Знання є сила, освіта - капітал.
Отто Вільман

Ukraine   English   Deutsch   France   Spain

» Новини » 28 жовтня. День визволення України від фашистських загарбників

28 жовтня. День визволення України від фашистських загарбників

 

28 жовтня. День визволення України від фашистських загарбників
Друга світова війна принесла з собою таку безліч трагедій, віроломства і зруйнованих доль, що до цих пір все людство із сумом і гіркотою згадує про ті далекі події, які торкнулися практично всіх на нашій спільній землі. Напередодні знаменної дати учні 7-Б класу вшанували пам'ять усіх героїв, чия боротьба, самовіддана праця і героїзм сприяли звільненню України від нацистів. У серці кожного з нас жива пам'ять про неоціненний внесок українців у спільну перемогу в цій жахливій війні. Тим, хто загинув і тим, хто вижив у пеклі 40-х ми зобов’язані всім, що маємо сьогодні.
Будемо пам’ятати і не забувати!
У цей День семикласники приєднались до вшанування всіх, хто забезпечив це звільнення!
З Днем визволення України!
28 жовтня. День визволення України від фашистських загарбників

День визволення України від нацистських загарбників  відзначається в нашій державі щорічно 28 жовтня, у день остаточного вигнання військ нацистської Німеччини та її союзників під час Другої світової війни за межі сучасної території України.На виховній годині учні 31 групи переглянули відеоролики, згадали героїв і вшанували пам’ять усіх, хто віддав життя, звільняючи територію нашої країни від нацистських окупантів.Класний керівник наголосив на важливості сприймання уроків минулого серцем, щоб пам’ятати вічно, якою ціною здобуто перемогу в цій війні.
28 жовтня. День визволення України від фашистських загарбників

28 жовтня. День визволення України від фашистських загарбників

Річницю офіційно затвердив президент України своїм указом 2009 року. Пам'ятний день присвячений тим подіям, які відбувалися за часів Другої світової війни. Саме на українській території проходили вирішальні битви, які відіграли найбільшу  роль у результаті всієї війни.

 

28 жовтня 1944 року після 15 наступальних операцій фронтового та стратегічного масштабу землі України були повністю звільнені від фашистів.

 

З метою всенародного відзначення визволення України від фашистських загарбників, вшанування героїчного подвигу й  жертовності українського народу у Другій  світовій  війні  у 43 групі пройшла  виховна  година, у ході якої учні переглянули відеоролики та презентації, а також  вшанували пам’ять воїнів, які загинули в боях за визволення України, та населення, яке постраждало від дій фашистських окупантів.

Визволили від фашистів - визволимо і від рашистів!

 *Все буде Україна!*



146 Переглядів.

А також по темі:

Опитування

Архів новин

Квітень 2024 (25)
Березень 2024 (34)
Лютий 2024 (29)
Січень 2024 (40)
Грудень 2023 (35)
Листопад 2023 (42)
м. Біла Церква, бульвар Олександрійський, 149. тел. (04563) 6-03-90, (04563) 6-45-70 bckolegium{a}ukr.net

Схема проїзду
MakeUp © 2010 Арт-Студия Foto-Fact
Copyright © 2010 -    Білоцерківський колегіум