Білоцерківський колегіум

Знання є сила, освіта - капітал.
Отто Вільман

Ukraine   English   Deutsch   France   Spain

» Новини » День безпечного Інтернету

День безпечного Інтернету

7 лютого 2023 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”.  

День безпечного Інтернету надає унікальну можливість для проведення заходів з безпеки онлайн разом зі всім світом, до якого сьогодні долучились і учні 13 групи ліцею "Білоцерківський колегіум".

Сьогодні для учнів був проведений захід, на якому були висвітлені відеоуроки на тему: «Інтернет - користь чи прихована небезпека», з метою ознайомлення учнів з правилами поведінки в Інтернеті. Учні охоче обговорювали віртуальні загрози, які можуть завдати шкоди в реальному житті. Після перегляду кожному учню запропонували створити власну статичну сторінку в мережі Інтернет для того, щоб закріпити отримані знання та завдяки своїм сторінкам з правилами "Безпечного Інтернету" достукатись до кожного з користувачів мережі, націлити їх на дотримання правил та захисту своїх прав. Проведені заходи дозволяють зробити акцент на позитивному використанні технологій і вивчити роль, яку ми всі граємо в цілях сприяння створенню кращої і більш безпечної онлайн-спільноти. Вона служить закликом для молодих людей, батьків, вихователів, вчителів, соціальних працівників, співробітників правоохоронних органів, підприємств, політиків і широких верств суспільства, щоб об’єднатися з метою сприяння та створення найбільш позитивного і кращого Інтернету.

День безпечного Інтернету

День безпечного Інтернету

День безпечного Інтернету

День безпечного Інтернету

День безпечного Інтернету

День безпечного Інтернету

День безпечного Інтернету

День безпечного Інтернету



114 Переглядів.

А також по темі:

Опитування

Архів новин

Квітень 2024 (26)
Березень 2024 (34)
Лютий 2024 (29)
Січень 2024 (40)
Грудень 2023 (35)
Листопад 2023 (42)
м. Біла Церква, бульвар Олександрійський, 149. тел. (04563) 6-03-90, (04563) 6-45-70 bckolegium{a}ukr.net

Схема проїзду
MakeUp © 2010 Арт-Студия Foto-Fact
Copyright © 2010 -    Білоцерківський колегіум