Білоцерківський колегіум

Знання є сила, освіта - капітал.
Отто Вільман

Ukraine   English   Deutsch   France   Spain

» Новини » Засідання круглого столу «Специфіка профілактики виробничого травматизму в навчальному закладі»

Засідання круглого столу «Специфіка профілактики виробничого травматизму в навчальному закладі»

Відповідно до Указу Президента від 18 серпня 2006 року № 685/2006 «Про День охорони праці» в Україні було підтримано ініціативу Міжнародної організації праці з відзначення 28 квітня Всесвітнього дня охорони праці.

Основною метою цього заходу є привернення уваги суспільства, органів державної влади, суб’єктів господарювання, громадських організацій до питань охорони праці, запобігання нещасним випадкам на виробництві та професійним захворюванням, вшанування пам’яті осіб, які загинули на виробництві

В Білоцерківському колегіумі з 22 квітня по 28 квітня 2014 року проходить тиждень охорони праці та безпеки життєдіяльності, головне завдання якого – акцентування уваги на створенні для кожного учня та працівника закладу безпечних умов праці та безпечної експлуатації обладнання, зменшення або повна нейтралізація дії шкідливих факторів на організм людини і, як наслідок – зниження травматизму.

У рамках міського тижня охорони праці та безпеки життєдіяльності у Білоцерківському колегіумі 23 квітня 2014 року відбулося відкрите засідання «круглого столу» із теми: «Специфіка профілактики виробничого травматизму в навчальному закладі», в якому взяли участь гості: головний державний інспектор Київської обласної державної інспекції нагляду промислової безпеки Главатських Оксана Валеріївна, яка ознайомила учасників «круглого столу» з безпекою праці та здоров'я під час використання хімічних речовин на виробництві. Страховий експерт з охорони праці відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в м. Біла Церква Березовський
Олександр Петрович, який розповів про роль Фонду соціального страхування із захисту працівників, що отримали виробничу травму. Директор колегіуму Склярова Галина Миколаївна доповіла про проведення інструктажів та організацію навчання з питань охорони праці, безпеки життєдіяльності в закладі. Голова міської організації Профспілки працівників освіти і науки України Чепурченко Валентин Павлович у своєму виступі зупинився на співпраці адміністрації та профспілкового комітету в проведенні адміністративно-громадського контролю за станом охорони праці та виробничої безпеки.

За підсумками роботи «круглого столу» було вироблено резолюцію, яку озвучив провідний інспектор відділу середньої освіти управління освіти і науки Ярмак В’ячеслав Миколайович.


1241 Переглядів.

А також по темі:

Опитування

Архів новин

Квітень 2024 (25)
Березень 2024 (34)
Лютий 2024 (29)
Січень 2024 (40)
Грудень 2023 (35)
Листопад 2023 (42)
м. Біла Церква, бульвар Олександрійський, 149. тел. (04563) 6-03-90, (04563) 6-45-70 bckolegium{a}ukr.net

Схема проїзду
MakeUp © 2010 Арт-Студия Foto-Fact
Copyright © 2010 -    Білоцерківський колегіум