Білоцерківський колегіум

Знання є сила, освіта - капітал.
Отто Вільман

Ukraine   English   Deutsch   France   Spain

» Новини » Круглий стіл "Використання мережних технологій у конструюванні креативного середовища підготовки обдарованих дітей до дослідницької діяльності"

Круглий стіл "Використання мережних технологій у конструюванні креативного середовища підготовки обдарованих дітей до дослідницької діяльності"

7 лютого 2013 року  Інститутом обдарованої дитини НАПН України, національним центром «Мала академія наук України» в Київському міському будинку вчителя було проведено «круглий стіл» «Використання мережних технологій у конструюванні креативного середовища підготовки обдарованих дітей до дослідницької діяльності».

У заході взяли участь директор колегіуму Г.М. Склярова та заступник директора  Л.В. Дудка. Було представлено досвід роботи закладу з підготовки колегіантів до дослідницької діяльності.

Круглий стіл "Використання мережних технологій у конструюванні креативного середовища підготовки обдарованих дітей до дослідницької діяльності"

У рамках «круглого столу » відбулися  майстер-класи: «Взаємообмін педагогічним досвідом за допомогою технології блогів на прикладі Всеукраїнського освітнього порталу «Острів знань»; «Створення учнівських дослідницьких проектів на базі технології корпусної лінгвістики». Під час майстер-класів учасники ознайомились із порталом «Острів знань»,  електронними ресурсами «Лінгвістичний корпус МАН» та «Національний корпус російської мови».

Подібні заходи дають можливість педагогам ширше ознайомитись із вітчизняним досвідом, світовими тенденціями та підходами,  інформаційними засобами, науково-методичними засадами формування баз знань для підготовки обдарованих дітей до дослідницької діяльності.


1465 Переглядів.

А також по темі:

Опитування

Архів новин

Квітень 2024 (25)
Березень 2024 (34)
Лютий 2024 (29)
Січень 2024 (40)
Грудень 2023 (35)
Листопад 2023 (42)
м. Біла Церква, бульвар Олександрійський, 149. тел. (04563) 6-03-90, (04563) 6-45-70 bckolegium{a}ukr.net

Схема проїзду
MakeUp © 2010 Арт-Студия Foto-Fact
Copyright © 2010 -    Білоцерківський колегіум