Білоцерківський колегіум

Знання є сила, освіта - капітал.
Отто Вільман

Ukraine   English   Deutsch   France   Spain

» Новини » День шкільних фотографій

День шкільних фотографій

День шкільних фотографій

Національний день шкільної фотографії припадає на другий четвер вересня, а цього року - на 14 вересня. У кожного з нас є спогади про день фотографії для школи або альбому - це вибір ідеального вбрання, старанна робота над зачіскою. Саме ці моменти прагне відсвяткувати це національне свято. День фотографування фіксує ці моменти та спогади, які батьки та діти будуть зберігати впродовж багатьох років. Ці фотографії стають колекцією, яка демонструє зростання дитини впродовж навчання у школі.

ІСТОРІЯ НАЦІОНАЛЬНОГО ДНЯ ШКІЛЬНИХ ФОТОГРАФІЙ

Національний день шкільних фотографій визнано офіційним святом, починаючи з 2019 року. Національний провайдер шкільних фотографій Lifetouch оголосив про проведення першого в історії Національного дня шкільних фотографій у другий четвер вересня 2019 року. Даніель Джонас, офіційний посол Національного дня шкільної фотографії, у партнерстві з Lifetouch запустив нову кампанію, яка відзначає знакову традицію шкільної фотографії на початку навчального року, розпочалася з оголошення про лотерею для клієнтів Lifetouch.
Національний день шкільної фотографії припадає на другий тиждень вересня, оскільки це початок навчального року. Крім того, саме на цей час більшість шкіл планують свої заходи, присвячені Дню фотографії. Це означає, що мільйони дітей посміхаються перед камерою, щоб відзначити важливу подію - початок нового навчального року.
З розвитком цифрової фотографії розмір альбомів з роками зменшується. Кількість сторінок зменшилася приблизно на 10% за останні роки. Багато людей вважають за краще зберігати свої фотографії на своїх пристроях. Однак студенти все ще зацікавлені в паперових копіях своїх фотографій. Є щось глибоке та сентиментальне в тому, щоб мати фізичну копію свого альбому зі школьних років.

 




89 Переглядів.

А також по темі:

Опитування

Архів новин

Травень 2024 (10)
Квітень 2024 (26)
Березень 2024 (34)
Лютий 2024 (29)
Січень 2024 (40)
Грудень 2023 (35)
м. Біла Церква, бульвар Олександрійський, 149. тел. (04563) 6-03-90, (04563) 6-45-70 bckolegium{a}ukr.net

Схема проїзду
MakeUp © 2010 Арт-Студия Foto-Fact
Copyright © 2010 -    Білоцерківський колегіум