Білоцерківський колегіум

Знання є сила, освіта - капітал.
Отто Вільман

Ukraine   English   Deutsch   France   Spain

» Новини » Відкриваємо для себе Україну, а Україні відкриваємо себе

Відкриваємо для себе Україну, а Україні відкриваємо себе

Чудового осіннього дня, 23 вересня, учні 7-А класу, 11, 32, 34, 44 груп відвідали місто Умань та Національний  дендрологічний парк «Софіївка», який є шедевром світового садово-паркового мистецтва кінця XVIII - початку XIX століть. 

Учнів колегіуму надзвичай вразив своєю красою  цей  зразок пейзажного паркового мистецтва - композиції води, землі, каменів, рослин, архітектурних споруд і скульптур. Площа парку сягає 180 гектарів!

Долина з природними виходами граніту - ось чим удостоїла природа це прекрасне місце. Слухаючи розповідь нашого чудового екскурсовода Ірини,  оглядаючи з пагорбів навколишні дивовижні місця, ми уявляли, як  граф Фелікс Потоцький і Софія з захопленням мріяли, що вміла рука може створити із цієї дикої степової природи. І ось тепер, споглядаючи парк, ми бачимо неперевершений шедевр кохання, природи та мистецтва.

У 2007 році «Софіївку» визнано одним із Семи чудес України.

Також цього дня ми відвідали парк «Нова Софіївка» - єдиний фентезі парк у Східній Європі, який було відкрито у 2019 році. Гармонійне поєднання природних об’єктів, елементів світових культур та сучасних арт - інсталяцій, робить парк особливим та неповторним.

А завершили ми свою екскурсію на Осташівській набережній. Це мальовниче місце, яке стало справжнім магнітом для місцевих мешканців та туристів. Сюди приходять, щоб прогулятися, відпочити або зробити фото на тлі цікавих нових фотозон. На набережній облаштовані фотозона «Я люблю Умань», сучасні арт-об'єкти «Струмок» та «Корабель», прогулянкова зона, комплекс фонтанів.

Відкриваємо для себе Україну, а Україні відкриваємо себе

Відкриваємо для себе Україну, а Україні відкриваємо себе

Відкриваємо для себе Україну, а Україні відкриваємо себе

Відкриваємо для себе Україну, а Україні відкриваємо себе


 


118 Переглядів.

А також по темі:

Опитування

Архів новин

Квітень 2024 (25)
Березень 2024 (34)
Лютий 2024 (29)
Січень 2024 (40)
Грудень 2023 (35)
Листопад 2023 (42)
м. Біла Церква, бульвар Олександрійський, 149. тел. (04563) 6-03-90, (04563) 6-45-70 bckolegium{a}ukr.net

Схема проїзду
MakeUp © 2010 Арт-Студия Foto-Fact
Copyright © 2010 -    Білоцерківський колегіум