Білоцерківський колегіум

Знання є сила, освіта - капітал.
Отто Вільман

Ukraine   English   Deutsch   France   Spain

» Новини » Краплини пам'яті

Краплини пам'яті

20 жовтня 2023 року учні 43 групи разом із класним керівником відвідали музей, присвячений вшануванню пам'яті героїв, що поклали свої життя за світле майбутнє нашої країни та її народу. Це місце, творцями якого є дружини загиблих героїв, відображає жахливу реальність цієї кривавої війни. У ході проведення екскурсії учні мали змогу ознайомитися з різноманітними музейними експонатами, що демонструють, якою ж ціною ми виборюємо свободу та незалежність.

При вході в музей можна побачити прапори з посланнями солдатів, залишки від ракет, гранати, уламки з місць подій та різні монументальні стелажі з інформаційними картками, за допомогою яких можна дізнатись про найзапекліші бойові дії у різних містах України. На стінах музею розташована велика кількість фотографій солдатів, які були зроблені і під час війни, і в щасливі моменти довоєнного життя. Важко дивитись на ці знімки без сліз, усвідомлюючи, що цих людей вже немає. У другій залі розташовані "краплинки пам'яті", що були створені персонально для кожного з захисників. Там зібрали всі найцінніші для них речі, а також поділились біографією героїв.

Саме завдяки таким музеям ми можемо закарбувати суворі реалії нашої історії та пронести її через наступні покоління, аби вони теж вшановували пам’ять Героїв України, що полягли у боротьбі за її незалежність.

 

Краплини пам'яті
Краплини пам'яті
Краплини пам'яті
Краплини пам'яті

Краплини пам'яті

Краплини пам'яті





156 Переглядів.

А також по темі:

Опитування

Архів новин

Травень 2024 (3)
Квітень 2024 (26)
Березень 2024 (34)
Лютий 2024 (29)
Січень 2024 (40)
Грудень 2023 (35)
м. Біла Церква, бульвар Олександрійський, 149. тел. (04563) 6-03-90, (04563) 6-45-70 bckolegium{a}ukr.net

Схема проїзду
MakeUp © 2010 Арт-Студия Foto-Fact
Copyright © 2010 -    Білоцерківський колегіум