Білоцерківський колегіум

Знання є сила, освіта - капітал.
Отто Вільман

Ukraine   English   Deutsch   France   Spain

» Новини » Завершальна онлайн-зустріч між учнями Чикаго та Білої Церкви: Літні канікули без кордонів

Завершальна онлайн-зустріч між учнями Чикаго та Білої Церкви: Літні канікули без кордонів

У рамках міжнародного проєкту "Open Dialogue", що отримав підтримку від американського благодійного фонду "Urgent" - Ukraine Relief and Giving Efforts Nonprofit Togethership та Агенції стратегічного розвитку Білої Церкви. Учасниками цього проєкту стали здобувачі освіти ліцею "Білоцерківський колегіум" та американської школи Caruso Middle School з Чикаго.
22 травня 2024 року відбулася завершальна онлайн-зустріч між учнями американської школи Caruso Middle School з Чикаго та українського ліцею "Білоцерківський колегіум", яка об’єднала молодь двох континентів. Зустріч, присвячена темі літніх канікул, стала завершальним акордом навчального року у рамках міжнародного проєкту "Open Dialogue", що отримав підтримку від американського благодійного фонду "Urgent" - Ukraine Relief and Giving Efforts Nonprofit Togethership та Агенції стратегічного розвитку Білої Церкви.
Учні обох країн поділилися своїми планами на літо, розповідаючи про традиції, звичаї та улюблені способи проведення вільного часу. Українські школярі з захопленням розповідали про бажаний відпочинок на морі, в Карпатах та про участь у літніх таборах, де вони можуть займатися спортом, творчістю та відвідувати різні екскурсії. Вони також поділилися історіями про сімейні пікніки, походи в гори та заняття народними ремеслами. Звичайно ж пролунали слова вдячності тим людям, які боронять нашу Україну, Збройним Силам України, завдяки яким ці зустрічі відбувались.
Зі свого боку, американські учні розповідали про свої плани на літні канікули, які включають поїздки до національних парків, табори для молоді та численні спортивні заходи. Вони також ділилися враженнями від відвідин різноманітних фестивалів та ярмарок, що проходять влітку в Чикаго. Особливу увагу привернули історії про літні курси та волонтерські програми, в яких американські підлітки активно беруть участь.
Під час зустрічі учні обговорювали не лише свої плани, а й ділилися порадами щодо корисного та цікавого проведення часу. Було багато сміху, жартів та теплих слів підтримки. Такі зустрічі допомагають учням з різних країн краще розуміти один одного, вчитися толерантності та відкритості до нових культур.
Зустріч залишила теплі спогади в серцях усіх учасників. Вони висловили сподівання, що незабаром вони знову зустрінуться, адже такі зустічі не тільки розширюють кругозір, а й надихають на нові звершення та відкриття.


32 Переглядів.

А також по темі:

Опитування

Архів новин

Червень 2024 (11)
Травень 2024 (26)
Квітень 2024 (26)
Березень 2024 (34)
Лютий 2024 (29)
Січень 2024 (40)
м. Біла Церква, бульвар Олександрійський, 149. тел. (04563) 6-03-90, (04563) 6-45-70 bckolegium{a}ukr.net

Схема проїзду
MakeUp © 2010 Арт-Студия Foto-Fact
Copyright © 2010 -    Білоцерківський колегіум