Білоцерківський колегіум

Знання є сила, освіта - капітал.
Отто Вільман

Ukraine   English   Deutsch   France   Spain

» Новини » Проектуємо успіх у життя

Проектуємо успіх у життя

«Кожна дитина» - проект світу і смислу.

У цих глибоких за змістом словах закладена суто життєтворчість – серцевини компетентісно спрямованої освіти, яка зорієнтована на реалізації завдання, яке в ХХI ст. постало перед людством створити собі нову сутність, оскільки бути людиною – означає стати нею, і це нескінченний процес самовдосконалення, самобудівництва.

Особистість проектує своє життя, осмислюючи образ світу, в якому вона живе, і себе як невід’ємну частину цього світу. Своїми рішеннями ми обираємо траєкторію життя. Важливо аби особистість змогла успішно зреалізувати свій життєвий проект, вірячи у власні сили.

Одним із головних кроків у житті кожної людини є вибір професії. Від правильного вирішення питання «Ким бути?» - багато в чому залежить уся подальша доля людини.

У колегіумі вже 5 років поспіль, успішно діє проект «Проектуємо успіх у життя», який є організаційною базою для розвитку професійного самовизначення колегіантів.

У рамках цього проекту проводяться уроки – екскурсії до вищих навчальних закладів, підприємств, організацій.

27 лютого 2015 року за підтримки благодійного фонду Костянтина Єфименка учні колегіуму отримали унікальну нагоду побувати на заводі «Трібо».

Екскурсія колегіантам 8,9,10-х класів сподобалася і запам’яталася.

Учні з цікавістю дізналися, що ТОВ «Білоцерківський завод  «Трібо» вже протягом більше, 30-ти років є одним із лідерів промисловості України та СНД із виробництва високоякісних фрикційних виробів для всіх марок автомобільної, сільськогосподарської, дорожньої техніки, а також бурових установок та шахтних підйомників. Значна частка продукції, що виготовляється на підприємстві, представлена виробами для пасажирського транспорту – автобусів, тролейбусів, трамваїв та залізничного транспорту. На даний момент серійно випускаються гальмівні фрикційні вироби.


Багато запитань у колегіантів було до екскурсовода. Учні цікавилися умовами праці на підприємстві, питаннями оплати праці та соціального захисту працівників, уточнювали які вузи готують висококваліфікованих фахівців для цього підприємства.

По закінченню екскурсії усі колегіанти отримали подарунки із логотипом ТОВ «Білоцерківський завод «Трібо».

Наступним заходом у рамках проекту «Проектуємо успіх у життя» буде екскурсія для колегіантів на завод «Маревен – Фуд Україна» та підприємство «Біофарма».


1242 Переглядів.

А також по темі:

Опитування

Архів новин

Березень 2024 (31)
Лютий 2024 (29)
Січень 2024 (40)
Грудень 2023 (35)
Листопад 2023 (42)
Жовтень 2023 (31)
м. Біла Церква, бульвар Олександрійський, 149. тел. (04563) 6-03-90, (04563) 6-45-70 bckolegium{a}ukr.net

Схема проїзду
MakeUp © 2010 Арт-Студия Foto-Fact
Copyright © 2010 -    Білоцерківський колегіум