Білоцерківський колегіум

Знання є сила, освіта - капітал.
Отто Вільман

Ukraine   English   Deutsch   France   Spain

» Новини » Якщо бути, то - Щасливим! 20 березня - Міжнародний день щастя

Якщо бути, то - Щасливим! 20 березня - Міжнародний день щастя

Шановні друзі! Міністр освіти і науки Сергій Квіт закликав освітян, школярів й студентів долучитися до відзначення Міжнародного Дня щастя. Про це йдеться у його зверненні, що оприлюднене на сайті Міносвіти.

 "У складний і тривожний період української історії нам слід пам’ятати, що світ і його цінності існують незалежно від агресора, що люди народжуються для щастя, що головне у житті – чисті помисли, чесні дії і щирі почуття", - наводить слова міністра сайт МОН.

 "Міжнародний День Щастя відзначається по всьому світу 20 березня з 2012 року під егідою ООН. А Україна приєднується до цієї події вже третій рік поспіль. Український День Щастя навіть отримав свій власний слоган - "Якщо бути, то - Щасливим!", - зазначає Сергій Квіт.

 За його словами, сама подія не має спонсорів та замовників, а лише об'єднує однодумців. Для проведення в Україні 2015 року Міжнародного Дня щастя створено Оргкомітет, куди ввійшли представники соціальних та громадянських ініціатив, підприємці та культурологи. Всі вони переймаються новою ідеєю майбутнього – щасливе життя в Україні. Організатори прагнуть довести всьому світові, що Україна - це не лише місце військових подій. Найбільш активною частиною людей, які беруть участь у запланованих заходах до Дня Щастя в різних країнах світу, є молодь та студентство.

"Пропоную усім небайдужим до Щастя – чужого і власного – взяти участь у планованих заходах, щоб разом підняти рівень щастя на нашій землі, в нашій родині, в нашому майбутньому!", - закликав Міністр освіти і науки.


2232 Переглядів.

А також по темі:

Опитування

Архів новин

Квітень 2024 (19)
Березень 2024 (34)
Лютий 2024 (29)
Січень 2024 (40)
Грудень 2023 (35)
Листопад 2023 (42)
м. Біла Церква, бульвар Олександрійський, 149. тел. (04563) 6-03-90, (04563) 6-45-70 bckolegium{a}ukr.net

Схема проїзду
MakeUp © 2010 Арт-Студия Foto-Fact
Copyright © 2010 -    Білоцерківський колегіум