Білоцерківський колегіум

Знання є сила, освіта - капітал.
Отто Вільман

Ukraine   English   Deutsch   France   Spain

» Новини » 9 травня – День Перемоги

9 травня – День Перемоги

Багато років минуло від незабутнього травня 1945 року, але й сьогодні величний подвиг захисників і визволителів залишається невичерпним джерелом патріотизму, вірного служіння своєму народу.

9 травня Україна святкує 70-ту річницю з Дня Перемоги. Ми висловлюємо вам, дорогі ветерани, щиру вдячність за героїчні справи, за вашу мужність, за витримку, яку ви проявили у тяжкі роки війни, захищаючи Батьківщину і світ від фашизму.

У цей славний день ми згадуємо всіх, чиє життя забрала війна, низько вклоняємося та складаємо глибоку шану ветеранам, які на своїх плечах винесли тягар війни та підняли країну з руїн у повоєнні роки. Ми уславлюємо тих, хто в тилу самовідданою працею наближав розгром ворога.

Важко знайти слова, якими можна було б передати всю вдячність за Ваш безсмертний подвиг переможців у найжорстокішій війні, яку не знало людство.

Ми у вічному боргу перед Вами, за обірвану війною юність, за зразки мужності, силу духу, самопожертву, які Ви виявили в боях за рідну землю.

Згадка про Велику Вітчизняну об'єднує всіх нас – тих, хто воював на фронтах і працював у тилу, тих, хто втратив у боях своїх близьких, і тих, хто знає про війну лише з підручників історії. Пам'ять дає нам змогу відчути величезну відповідальність за нашу країну, вдячність за спокій і мир сьогодення.

8 травня біля меморіалу «Скорботна мати» відбувся мітинг – реквієм.

Учні колегіуму, шкіл №6 та №16, представники громадськості міста висловили щирі слова подяки ветеранам Великої Вітчизняної війни за стійкість і мужність. Пройшовши крізь спалахи вогняних років, ці люди зуміли зберегти чистоту душі та помислів.

Хай же в День Великої Перемоги, дорогі ветерани, ваші серця будуть зігріті словами подяки за виявлені стійкість духу, терпіння, самовідданість!!! Нехай ніколи не закриють мирне небо хмари війни!!! Добра вам, міцного здоров'я, бадьорості і довгих-довгих років життя!!!


1079 Переглядів.

А також по темі:

Опитування

Архів новин

Березень 2024 (21)
Лютий 2024 (29)
Січень 2024 (40)
Грудень 2023 (35)
Листопад 2023 (42)
Жовтень 2023 (31)
м. Біла Церква, бульвар Олександрійський, 149. тел. (04563) 6-03-90, (04563) 6-45-70 bckolegium{a}ukr.net

Схема проїзду
MakeUp © 2010 Арт-Студия Foto-Fact
Copyright © 2010 -    Білоцерківський колегіум