Білоцерківський колегіум

Знання є сила, освіта - капітал.
Отто Вільман

Ukraine   English   Deutsch   France   Spain

» Новини » Подорожі, екскурсії, відвідування музеїв – це яскраві враження, нові друзі, цікаві історії, додаткові знання

Подорожі, екскурсії, відвідування музеїв – це яскраві враження, нові друзі, цікаві історії, додаткові знання

Теплого вересневого дня 19 вересня 2015 року учні 11 та 12 груп Білоцерківського колегіуму вирушили назустріч яскравим враженням  до м.Вінниця.  Маршрут подорожі був напружений та цікавий.

Перша зупинка  подорожі – Ландшафтний парк у с. Буки. Живописні галявини у буянні осінніх квітів та різнотрав’я, фантастичні експозиції з каміння, дерев та квітів, величні каскади водопадів, мальовничі береги Раставиці запам’ятовуються надовго. Ця рукотворна краса вражає, і хочеться повернутися туди ще раз.

Подорожі, екскурсії, відвідування  музеїв  – це яскраві враження, нові друзі, цікаві історії, додаткові знання

Наступна зупинка – Національний музей-садиба М.І Пирогова. Розповідь екскурсовода про видатного вченого, геніального хірурга, анатома, творця воєнно-польової хірургії, засновника Товариства Червоного Хреста, педагога і громадського діяча Миколу Івановича Пирогова була дуже цікавою.  Колегіантів схвилювали та зацікавили матеріали про наукові відкриття вченого, які використовуються і у сучасній медицині.

Чудовим завершенням екскурсії стало феєричне шоу фонтанів «Рошен». Зображення в 3D змінювалися під супровід класичної та популярної музики, лунали українські пісні та композиції – фонтан ожив. Найбільше, мабуть , вражень та емоцій було у восьмикласників від цього яскравого лазерного видовища на воді. Але ніякі описи не зможуть виразити тієї краси та величі, яку відчуваєш, споглядаючи це диво.

Втомлені, але з яскравими враженнями та емоціями, новими друзями колегіанти повернулися додому та вирішили продовжити започатковану традицію подорожей та екскурсій.

 


1122 Переглядів.

А також по темі:

Опитування

Архів новин

Квітень 2024 (16)
Березень 2024 (34)
Лютий 2024 (29)
Січень 2024 (40)
Грудень 2023 (35)
Листопад 2023 (42)
м. Біла Церква, бульвар Олександрійський, 149. тел. (04563) 6-03-90, (04563) 6-45-70 bckolegium{a}ukr.net

Схема проїзду
MakeUp © 2010 Арт-Студия Foto-Fact
Copyright © 2010 -    Білоцерківський колегіум