Білоцерківський колегіум

Знання є сила, освіта - капітал.
Отто Вільман

Ukraine   English   Deutsch   France   Spain

» Новини » На шляху до миробудування та конструктивної взаємодії

На шляху до миробудування та конструктивної взаємодії

На шляху до миробудування та конструктивної взаємодії

У вересні – жовтні 2015 року Міжнародний жіночий правозахисний центр «Ла Страда - Україна» за підтримки Міністерства освіти і науки України провів навчання для педагогічних працівників Дніпропетровської, Донецької, Запорізької, Київської, Луганської, Одеської, Полтавської, Харківської, Херсонської, Черкаської областей.На шляху до миробудування та конструктивної взаємодії

Практичний психолог Білоцерківського колегіуму, Булах Марина Василівна, стала однією з учасників, які опанували програму «Базові навички медіатора в навчальних закладах  і громаді». Навчання проводилось в рамках проекту «Розбудова миру, профілактика і розв'язання конфлікту з використанням медіації у групах та громадах, які зазнали наслідків конфлікту, особливо серед жінок та дівчат ВПО» за підтримки Посольcтва Великої Британії в Україні. Всі учасники навчання отримали сертифікати медіатора й готові впроваджувати медіацію як ефективну модель вирішення конфліктів в освітньому середовищі та громаді.

На шляху до миробудування та конструктивної взаємодії

 

 

P.S. Медіація – це добровільний і конфіденційний процес, в якому нейтральна третя особа, спеціально підготовлений посередник (медіатор) допомагає сторонам знайти взаємоприйнятний варіант вирішення ситуації, що склалася. Особливою рисою медіації є те, що сторони спільно беруть на себе відповідальність за прийняття рішення та його виконання. 


1100 Переглядів.

А також по темі:

Опитування

Архів новин

Березень 2024 (32)
Лютий 2024 (29)
Січень 2024 (40)
Грудень 2023 (35)
Листопад 2023 (42)
Жовтень 2023 (31)
м. Біла Церква, бульвар Олександрійський, 149. тел. (04563) 6-03-90, (04563) 6-45-70 bckolegium{a}ukr.net

Схема проїзду
MakeUp © 2010 Арт-Студия Foto-Fact
Copyright © 2010 -    Білоцерківський колегіум