Білоцерківський колегіум

Знання є сила, освіта - капітал.
Отто Вільман

Ukraine   English   Deutsch   France   Spain

» Новини » Міський семінар-практикум для вчителів біології.

Міський семінар-практикум для вчителів біології.

 

12 листопада 2015 року в Білоцерківському колегіумі був проведений міський семінар-практикум для вчителів біології з проблеми «Використання аудіовізуальних та мультимедійних засобів у системі інтерактивного навчання на уроках біології з метою розвитку предметних та особистісних компетентностей учнів».

 Учасники семінару поглибили свої знання з проблем використання у навчально-виховному процесі інтерактивних, аудіовізуальних та мультимедійних засобів навчання з метою сприяння вдосконаленню життєво необхідних компетенцій учнів та формування вміння використовувати їх у навчальній діяльності та повсякденному житті.

Учасники семінару відвідали урок біології у 9 класі на тему: " Склад і функції крові. Лабораторна робота «Мікроскопічна будова крові людини і жаби". Під час уроку вчителем вдало були використані робота в групах, робота з ноутбуками на "Персональному сайті учителя біології", робота з ноутбуком. Завершальним акордом стали слова відомої української поетеси Лесі Українки:

А де ж наша зброя?

Де військо в рядах?

Чиєю ж се крів'ю

политий нам шлях?

Чи се на нас ідуть чужинці

здобуту волю руйнувать?

Чи за ту волю всі вкраїнці

готові одночасно стать?

Так це ж наша зброя?

Де військо в рядах?

Чиєю ж се крів'ю

политий нам шлях?

Учитель наголосила на тому, що 21 листопада Україна відзначає День гідності і свободи - символічний день початку доленосних для України подій Помаранчевої революції та Революції Гідності. Багряною кров'ю Героїв Небесної Сотні, учасників Революції Гідності та АТО окропилася українська земля. І наш громадянський обов'язок завжди пам'ятати про ту ціну, яка заплачена за нашу свободу, відстоювати інтереси України, її цілісність, суверенність, мову та звичаї.







 

 


1134 Переглядів.

А також по темі:

Опитування

Архів новин

Березень 2024 (34)
Лютий 2024 (29)
Січень 2024 (40)
Грудень 2023 (35)
Листопад 2023 (42)
Жовтень 2023 (31)
м. Біла Церква, бульвар Олександрійський, 149. тел. (04563) 6-03-90, (04563) 6-45-70 bckolegium{a}ukr.net

Схема проїзду
MakeUp © 2010 Арт-Студия Foto-Fact
Copyright © 2010 -    Білоцерківський колегіум