Білоцерківський колегіум

Знання є сила, освіта - капітал.
Отто Вільман

Ukraine   English   Deutsch   France   Spain

» Новини » Цікаві зимові канікули у Білоцерківському колегіумі

Цікаві зимові канікули у Білоцерківському колегіумі

У переддень початку  зимових канікул, 23 грудня,  для учнів колегіуму в розважальному клубі «Шоколад» було організовано розважальну програму та новорічну дискотеку. До організації свята активно долучилися члени колегіального братства на чолі із головою комісії з питань культури та дозвілля Гарнагою Юлією. Усі колегіанти залюбки брали участь у різноманітних конкурсах та розвагах, активно підтримували колегіальне братство під час новорічних привітань.

C:Users1DesktopФотоФотоlRtos3X90ws.jpgC:Users1DesktopФотоФотоzjjza8DPvrs.jpg

25 грудня учні 6-Б класу взяли участь у міському святі урочистого запалення вогнів на центральній ялинці та з гордістю вітали свою однокласницю Ковальчук Анастасію із перемогою в конкурсі «Ялинкове диво».

28 грудня учні 6-А класу відвідали унікальний Музей популярної науки і техніки «Експериментаніум».

Колегіанти з неабияким ентузіазмом перевіряли електропровідність різних предметів, запускали хмаринку під самісіньку стелю, малювали хитромудрий візерунок за допомогою маятника, будували міст без цвяхів та мотузок, сиділи за кермом справжньої пожежної машини, «розбирали» макет людини «на запчастини»…

Завдяки інтерактивним експонатам музею кожен учень відчув себе справжнім дослідником, «доторкнувся» до науки.

C:Users1Desktopзвіти класних керівниківекскурсіяimage(1).jpeg

«Торкайся експонатів, експериментуй, проводь досліди!» −закликають в «Експериментаніумі». Саме завдяки цьому наука перестає бути нудною і до неї з'являється інтерес серед молоді, яку, здавалося б, уже неможливо відтягти від телевізорів і комп’ютерів.

C:Users1Desktopзвіти класних керівниківекскурсіяimage(1)я.jpeg

А ще - колегіанти стали учасниками експериментів на «Реактив шоу», отримали океан позитивних емоцій та були посвяченими у юні хіміки!

Також учні 6-А класу відвідали Свято-Покровський монастир (Голосіївська Пустинь). Сучасний архітектурний ансамбль Голосіївського монастиря справив неабияке враження. Будівлі обителі оточує кам’яна огорожа з двома вхідними брамами (поряд із головною брамою височить дзвіниця). Напроти основних воріт стоїть храм на честь ікони Божої Матері «Живоносне Джерело». По периметру розміщено келії, будинок настоятеля з домовою церквою, трапезну та господарські споруди. Трохи осторонь, перед головним входом, збудована каплиця Матушки Аліпії з її мощами.

«Вийшли з монастиря  мовчки, всі хрестимося і розмірковуємо - кожен про своє. І так не хочеться їхати - розумієш, що тут, в Голосіївському монастирі, так все добре влаштовано - молитва, праця - і душа ніби відкривається Богові».

Цього ж дня, 28 грудня, учні 5-А класу також відвідали Музей популярної науки і техніки «Експериментаніум» та мали змогу поспостерігати за чарівним світом підводних мешканців в «Океонаріумі».

А ті учні 5 класу, які не поїхали на екскурсію, разом із учнями 6-Б класу взяли участь у колегіальному святі колядок і щедрівок.

C:Users1DesktopФотоUbjYYD01mt4.jpg

Учні 11 та 12 груп також  провели  зимові  канікули цікаво та змістовно.

28.12.2015 року колегіанти  відвідали кінотеатр ім. О.Довженка, де переглянули американське різдвяне комедійне фентезі з елементами жахів «Крампус: викрадач Різдва». Фільм  сподобався своїм різдвяним настроєм та повчальною історією про чудеса.

05.01 2016 року учні 11 та 12 груп побували на роледромі, прикрасивши своє дозвілля яскравими  емоціями при  катанні на роликах. Адже відомий факт, що спорт нагороджує суперпозитивними враженнями і заряджає бадьорістю, а катання на роликах - ефективна альтернатива ковзанам.

На зимових канікул учениці 21 групи Редзюк Валерія та Соловйова Діана пройшли курс валеологічних тренінгів за програмою " Сходинки до здоров’я нації".  Це були триденні курси, на яких  обговорювались питання про причини виникнення йододифіциту та туберкульозу у людей.   По закінченню тренінгів колегіантки отримали посвідчення.

Дівчата поділилися своїми враженнями та запропонували в ІІ семестрі  провести такий тренінг у колегіумі.

28 грудня  учні 32 та 42 груп відвідали кінотеатр ім. О. Довженка. Кожен колегіант обрав  фільм для перегляду відповідно до своїх уподобань. По закінченню сеансів учні обмінялися враженнями від побаченого та запропонували один одному переглянути найцікавіші кінокартини.

4 та 5 січня  учні 31, 32 та  42 груп взяли участь у тренінгу для старшокласників «Хочу та можу бути успішним» у позашкільному навчальному закладі СЮТ. Метою даного заходу було  привернути увагу учнів до питання важливості вибору професії, вчити бачити свої реальні перспективи і можливості, нести особисту відповідальність за своє майбутнє, розвивати вміння планувати і досягати професійних цілей, раціонально використовувати час.

Старшокласникам було запропоновано створити листівку відвертості з життєвими цінностями, скласти  кросворд та багато іншого.

Тренінгове заняття допомогло колегіантам визначитись із вибором життєвої позиції, поставити перед собою конкретні цілі та накреслити шляхи їх досягнення.

5 січня  відбулася зустріч учнів 41 групи за круглим столом "А пам'ятаєте, якими ми були?", в ході якої колегіанти поділилися спогадами про роки навчання у колегіумі, переглянули підготовлені мультимедійні презентації та відеоролики про навчання, подорожі та відпочинок.

C:Users1Desktop20160112_133317.jpg

6 січня учні 22, 31 та 41  груп на базі  СЮТ взяли участь у тренінгу для старшокласників - профорієнтаційній грі  «Перспектива». У  ході гри колегіанти  знайомилися з різноманітними професіями, які актуальні на сучасному ринку праці.

Зимові канікули в учнів колегіуму  були змістовними та цікавими, сповненими нових вражень, цікавих зустрічей та знайомств.


 


1568 Переглядів.

А також по темі:

Опитування

Архів новин

Березень 2024 (31)
Лютий 2024 (29)
Січень 2024 (40)
Грудень 2023 (35)
Листопад 2023 (42)
Жовтень 2023 (31)
м. Біла Церква, бульвар Олександрійський, 149. тел. (04563) 6-03-90, (04563) 6-45-70 bckolegium{a}ukr.net

Схема проїзду
MakeUp © 2010 Арт-Студия Foto-Fact
Copyright © 2010 -    Білоцерківський колегіум