Білоцерківський колегіум

Знання є сила, освіта - капітал.
Отто Вільман

Ukraine   English   Deutsch   France   Spain

» Новини » Створення сприятливого педагогічного середовища для розвитку здібностей та обдаровань учнів колегіуму

Створення сприятливого педагогічного середовища для розвитку здібностей та обдаровань учнів колегіуму

26.01.2016 року для педагогічних працівників Білоцерківського колегіуму в рамках психолого-педагогічного семінару «Створення сприятливого педагогічного середовища для розвитку здібностей та обдаровань учнів колегіуму» практичним психологом навчального закладу, Булах Мариною Василівною, було організовано та проведено майстер-клас з елементами арт-терапії: «Як виявити працездатну обдарованість?». Епіграфом методичного заходу стали слова автора популярної книги «Сила позитивного мислення» В. Н. Піла: «Думай про успіх, уявляй собі успіх, і ти пустиш у хід силу, що здійснює бажання».

Учасники семінару – практикуму

Педагогічні працівники обговорили актуальну тему пошуку й роботи з дітьми, які не тільки мають певні здібності та таланти, а й здатні багато працювати, щоб заявити про себе високими досягненнями і результатами. Учасники майстер-класу познайомилися з Інтегративною моделлю – BASIC Ph та пройшли експрес-діагностику на визначення провідних комунікаційних каналів за цією моделлю. Ці знання допоможуть вчителю підібрати для результативної роботи учня, з яким можна спілкуватися однією «мовою», що дозволить більш раціонально використати час та підвищити продуктивність такої взаємодії.

 Учасники методичного заходу згадали теорію тайм-менеджменту, бо вміння планувати і раціонально використовувати свій час впливає на успіхи й результативність будь-якої діяльності, також ними було створено два особистісних ресурсних продукти за допомогою технік арт-коучингу.

Усім відомо, що для досягнення успіху у своїй справі треба робити її легко і впевнено, а це під силу кожному, хто зацікавлений у своєму постійному розвитку та самовдосконаленні. Справжні педагоги завжди готові до творчого пошуку, змін, інновацій, тож здатні працювати з учнями, досягаючи високих результатів.

За підсумками заходу на сторінці психологічної служби сайту навчального закладу розміщені актуальні інформаційні матеріали: «Цікаво для всіх!».


1567 Переглядів.

А також по темі:

Опитування

Архів новин

Квітень 2024 (19)
Березень 2024 (34)
Лютий 2024 (29)
Січень 2024 (40)
Грудень 2023 (35)
Листопад 2023 (42)
м. Біла Церква, бульвар Олександрійський, 149. тел. (04563) 6-03-90, (04563) 6-45-70 bckolegium{a}ukr.net

Схема проїзду
MakeUp © 2010 Арт-Студия Foto-Fact
Copyright © 2010 -    Білоцерківський колегіум