Білоцерківський колегіум

Знання є сила, освіта - капітал.
Отто Вільман

Ukraine   English   Deutsch   France   Spain

» Новини » Способи вирішення конфліктних ситуацій у професійній діяльності вчителя

Способи вирішення конфліктних ситуацій у професійній діяльності вчителя

29.01.2016 року для педагогічних працівників Білоцерківського колегіуму в рамках впровадження в навчальному закладі проекту «Розбудова миру, профілактика і розв'язання конфлікту з використанням медіації у групах та громадах, які зазнали наслідків конфлікту, особливо серед жінок та дівчат ВПО» за підтримки Міністерства освіти і науки України, Міжнародного жіночого правозахисного центру «Ла Страда - Україна» та Посольcтва Великої Британії в Україні, практичним психологом навчального закладу, Булах Мариною Василівною, було організовано та проведено тренінгове заняття у формі тематичного кола: «Способи вирішення конфліктних ситуацій у професійній діяльності вчителя». 

 Учасники методичного заходу

Педагогічні працівники узагальнили теоретичні знання з конфліктології, переглянувши та проаналізувавши мультиплікаційний фільм «Конфлікт»; ознайомилися з основними стратегіями поведінки людини у конфлікті та підходами до вирішення конфліктних ситуацій; працюючи у групах удосконалили вміння вирішувати конфліктні ситуації у професійній діяльності, поважаючи особисті переконання, погляди та права кожної людини. Всі учасники заходу отримали брошури з актуальними матеріалами «Медіація – крок до примирення».

Кожна людина – це особистість зі своїми індивідуальними психологічними особливостями. Якою б неконфліктною не була людина, вона не зможе постійно уникати суперечок з оточуючими, бо скільки людей – стільки й думок. У сучасних умовах дуже важливо вміти правильно поводитися у конфліктних ситуаціях і конструктивно вирішувати конфлікти як у професійній діяльності так й в особистісній взаємодії.

За підсумками заходу на сторінці психологічної служби сайту навчального закладу будуть розміщені методичні рекомендації щодо профілактики та подолання конфліктів у професійній діяльності вчителя. 


1563 Переглядів.

А також по темі:

Опитування

Архів новин

Квітень 2024 (16)
Березень 2024 (34)
Лютий 2024 (29)
Січень 2024 (40)
Грудень 2023 (35)
Листопад 2023 (42)
м. Біла Церква, бульвар Олександрійський, 149. тел. (04563) 6-03-90, (04563) 6-45-70 bckolegium{a}ukr.net

Схема проїзду
MakeUp © 2010 Арт-Студия Foto-Fact
Copyright © 2010 -    Білоцерківський колегіум