Білоцерківський колегіум

Знання є сила, освіта - капітал.
Отто Вільман

Ukraine   English   Deutsch   France   Spain

» Новини » Дебати на тему: «Бій під Крутами – взірець подвигу в ім’я України попри військову поразку»

Дебати на тему: «Бій під Крутами – взірець подвигу в ім’я України попри військову поразку»

15 лютого 2016 року  гуртківці дебатного клубу “De’Batl” провели перше щорічне засідання на тему: «Бій під Крутами – взірець подвигу в ім’я України попри військову поразку» .

 

Майже століття тому, як і два роки назад, загони добровольців показали приклад опору знахабнілому ворогові. У той час, як цілі полки проголошували «нейтралітет», а влада виявляла толерантність до всіх ворогів держави в умовах війни, по великих містах проголошувались більшовицькі «народні» республіки, купка дисциплінованих і натхненних пасіонаріїв стала на захист столиці молодої УНР. Ті події ми мусимо пам’ятати і робити висновки, бо Historia magistra vitae est.

 

Одним із кращих способів навчання сучасна європейська освіта вважає дебатні технології. Їх застосування можемо ствердити на прикладі більшості провідних країн ЄС, підстави для подібних тверджень дає і власний викладацький досвід.

 

Спікера даного слухання, шлягом жеребкування, було обрано Сітко Анжеліку. У ході дебатування було розглянуто такі проблемні питання: Уряд (Коптіла Єлизавета) –«Крути - уроки сьогодення», Опозиція (Нормировська Єлизавета) – «Крути - культ в політичних інтересах».

Динамічна робота суддівської колегії під головуванням Лісової Поліни дала змогу не лише швидко провестислухання, а й здійснити повноцінні розбори.

 


1286 Переглядів.

А також по темі:

Опитування

Архів новин

Квітень 2024 (15)
Березень 2024 (34)
Лютий 2024 (29)
Січень 2024 (40)
Грудень 2023 (35)
Листопад 2023 (42)
м. Біла Церква, бульвар Олександрійський, 149. тел. (04563) 6-03-90, (04563) 6-45-70 bckolegium{a}ukr.net

Схема проїзду
MakeUp © 2010 Арт-Студия Foto-Fact
Copyright © 2010 -    Білоцерківський колегіум