Білоцерківський колегіум

Знання є сила, освіта - капітал.
Отто Вільман

Ukraine   English   Deutsch   France   Spain

» Новини » Герої не вмирають!

Герої не вмирають!

19 лютого 2016 року, напередодні Дня вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні, за ініціативи Білоцерківського колегіуму та Комунального закладу Київської обласної ради «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини» відбувся літературно-мистецький захід «Герої не вмирають!», учасниками якого стали близько 40 вихованців колегіуму.

Діти та гості з неймовірним трепетом слухали вірші «СПОЧАТКУ БУВ … МАЙДАН!» та «НЕСКОРЕННИМ», а також вірші-присвяти.

 

Зворушив усіх учасників літературно-мистецького заходу фільм про життя Михайла Жизневського – Героя Небесної Сотні, який останні роки свого життя провів на Київщині та боровся за збереження незалежності України та своїми діями, мужністю, жертовністю довів відданість Українському народу. 

 

У дружній атмосфері пройшла і зустріч з почесним гостем заходу, учасником антитерористичної операції на Сході України – Дмитром Скаковським, якого нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня. Військовослужбовець, який був учасником бойових дій під Дебальцевим, брав участь у звільненні аеропорту м. Донецька, розповів дітям про фронтові будні та про те, як тяжко адаптуватися людині з мирного життя у режим військових. Після завершення розповіді усі бажаючі мали змогу поспілкуватись з Дмитром. Діти висловили подяку Дмитру за мужність і небайдужість до долі України, вручили символічні жовто-блакитні квіти та побажали міцного здоров’я і мирного неба.

 

Дмитро Скаковський також здійснив почесну місію – нагородив учениць Білоцерківського колегіуму, переможців Всеукраїнського конкурсу творчості дітей та учнівської молоді «За нашу свободу».

Дипломом І ступеня нагороджено Дегтяренко Марію-Лурдес, дипломом ІІ ступеня – Дегтяренко Христину. Дівчата взяли участь у соціальному проекті «Листи на фронт», написавши глибокі за своїм змістом поезії.

На згадку про теплу зустріч усі учасники та гості літературно-мистецького заходу зробили спільну світлину.

 

 

 

 

 


823 Переглядів.

А також по темі:

Опитування

Архів новин

Квітень 2024 (16)
Березень 2024 (34)
Лютий 2024 (29)
Січень 2024 (40)
Грудень 2023 (35)
Листопад 2023 (42)
м. Біла Церква, бульвар Олександрійський, 149. тел. (04563) 6-03-90, (04563) 6-45-70 bckolegium{a}ukr.net

Схема проїзду
MakeUp © 2010 Арт-Студия Foto-Fact
Copyright © 2010 -    Білоцерківський колегіум