Білоцерківський колегіум

Знання є сила, освіта - капітал.
Отто Вільман

Ukraine   English   Deutsch   France   Spain

» Новини » Дякуємо Львівщині за подаровані незабутні враження!

Дякуємо Львівщині за подаровані незабутні враження!

Учні 6-А класу під час весняних канікул (з 20.03. по 23.03. 2016 р.) здійснили незабутню подорож за маршрутом «Карпати-Львів-«Золота підкова».

У перший день мандрівки колегіанти відвідали  поблизу села Розгірче  чудову пам’ятку природи, археології та історії - Скельний монастир. Під час екскурсії у Карпатський національний парк «Сколівські Бескиди»  милувалися казковими карпатськими пейзажами та слухали народні перекази та вірування про гори, воду, водоспади та місцевих ворожбитів. Відвідали диво природи - водоспад Гук, що являє собою цілий каскад водограїв, Журавлине або Мертве озеро.

У другий день до програми було включено  одне з найстаріших  і найромантичніших цвинтарів Європи – Личаківське кладовище.  По його надгробках можна вивчати мистецькі напрямки останніх двох століть.  Незвичні вирішення надмогильних пам’яток не залишили колегіантів байдужими: Іван Франко та Володя Івасюк, легенди польської літератури, усипальниці найбагатших, гробниці монахів та єпископів. Неабияк зворушили душу останні поховання на Полі почесних героїв – активістів Євромайдану та воїнів АТО.

Під час пішохідної екскурсії відвідали найкращі визначні місця Львова - Високий замок на Замковій (Княжій) горі, греко-католицький собор Святого Юра, площу Ринок. У майстерні шоколаду спостерігали за виготовленням різноманітних солодощів.

Третього дня рухалися маршрутом «Золота підкова». У програму ввійшли відвідини Золочівського, Олеського та Підгорецького замків. Вони повіяли на нас духом давніх часів, ми поринули в атмосферу культурного життя минулих століть. Замки й досі зачаровують своєю величчю, захоплюють багатою історією та вражають неповторною красою.

Дякуємо Львівщині за подаровані незабутні враження!

 

 




1262 Переглядів.

А також по темі:

Опитування

Архів новин

Квітень 2024 (25)
Березень 2024 (34)
Лютий 2024 (29)
Січень 2024 (40)
Грудень 2023 (35)
Листопад 2023 (42)
м. Біла Церква, бульвар Олександрійський, 149. тел. (04563) 6-03-90, (04563) 6-45-70 bckolegium{a}ukr.net

Схема проїзду
MakeUp © 2010 Арт-Студия Foto-Fact
Copyright © 2010 -    Білоцерківський колегіум