Білоцерківський колегіум

Знання є сила, освіта - капітал.
Отто Вільман

Ukraine   English   Deutsch   France   Spain

» Новини » Осінні канікули 7-А класу

Осінні канікули 7-А класу

Учні 7-А класу Білоцерківського колегіуму під час осінніх канікул (у період з 25.10.2016 р. по 27.10.2016 р.) здійснили неперевершену подорож Закарпаттям.

Під час екскурсії колегіанти розкрили для себе багато таємниць Західної України.

Одна з них – таємничі підземелля бункеру Лінії Арпада у Верхній Грабівниці – найпопулярнішого серед об’єктів військового туризму в Закарпатті. Це підземний військовий бункер, у якому були розташовані склади, шпиталь, казарма, контрольні виходи, вентиляційні шахти. Масштаби і якість виконаних робіт у ньому вражають, а ось точне призначення цього об’єкту залишається загадкою.

 

Осінні канікули 7-А класу

Наступною зупинкою мандрівки був Палац Шенборнів — колишня резиденція та мисливський будинок графів Шенборнів, а з 1946 року — санаторій «Карпати». Коло палацу був розбитий чудовий сад-дендрарій (нині Парк санаторію «Карпати») із декоративним озером у центрі. Висаджені рідкісні породи дерев. Сам мисливський замок побудований у неоромантичному стилі, що поєднує романські та готичні мотиви.

Осінні канікули 7-А класу

Неабияке враження справив Ужгородський замок — фортифікаційна споруда в Ужгороді, а також Закарпатський музей народної архітектури та побуту — музей просто неба. Він складається з архітектурних пам'яток старовинного закарпатського села і зразків найдавніших і найбільш розповсюджених видів народного прикладного мистецтва. У музеї представлені зразки житла і садиб закарпатців низинних районів (долинян, румунів і угорців), а також — горян (бойків і гуцулів).

Другого дня відвідали унікальний та славетний Мукачівський замок «Паланок». Він є цінною історичною та військово-архітектурною пам’яткою не лише Закарпаття, але й Європи.

Осінні канікули 7-А класу

Третього дня відвідали термальний басейн «Жайворонок». Це унікальний, сучасний і комфортний комплекс відпочинку. Розташований в славному місті Берегово біля самих витоків цілющої термальної води та біля підніжжя Карпатських гір. Це місце, де можна відпочити тілом і душею.

Осінні канікули 7-А класу

Повернувшись до Львова, милувалися архітектурними спорудами вечірнього міста.

Осінні канікули 7-А класу




1538 Переглядів.

А також по темі:

Опитування

Архів новин

Квітень 2024 (19)
Березень 2024 (34)
Лютий 2024 (29)
Січень 2024 (40)
Грудень 2023 (35)
Листопад 2023 (42)
м. Біла Церква, бульвар Олександрійський, 149. тел. (04563) 6-03-90, (04563) 6-45-70 bckolegium{a}ukr.net

Схема проїзду
MakeUp © 2010 Арт-Студия Foto-Fact
Copyright © 2010 -    Білоцерківський колегіум