Білоцерківський колегіум

Знання є сила, освіта - капітал.
Отто Вільман

Ukraine   English   Deutsch   France   Spain

» Новини » Вільна та єдина Україна – іншого шляху у нас немає

Вільна та єдина Україна – іншого шляху у нас немає

23 листопада у Білоцерківському колегіумі був проведений виховна літературно-мистецька година, приурочена до Дня Гідності та Свободи, під гаслом : «Вільна та єдина Україна – іншого шляху у нас немає». Метою цього заходу стало донесення до сучасного покоління об’єктивної інформації про доленосні події в Україні початку XXI століття, а також віддання належної шани патріотизму й мужності громадян, які стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.

Учасники заходу майстерно та зворушливо декламували поетичні твори, які яскраво ілюструють події Революції Гідності та сучасності. Колегіанти пригадали усіх тих, хто стояв на майдані Незалежності за рівність прав та свободи, поплатившись за це власним життям.

Зі сцени лунало «Слава Україні!», всі усвідомлювали, що ці слова перестали бути лише вітанням. Нині це віддання особливої шани тим, хто у напружений, найкритичніший та найважливіший момент життя нашої країни не відступив, а пожертвував собою заради Батьківщини, її незалежності та соборності.

Дивлячись на нинішнє становище країни, впевнені, що немає такого українця, який би не бажав миру і спокою Україні, тому фінальні рядки прозвучали як настанова: «Все треба зробить, щоб жила Україна. Прийміть цей заклик, як Божий наказ!»

Вільна та єдина Україна – іншого шляху у нас немає

Вільна та єдина Україна – іншого шляху у нас немає

Вільна та єдина Україна – іншого шляху у нас немає


1039 Переглядів.

А також по темі:

Опитування

Архів новин

Березень 2024 (31)
Лютий 2024 (29)
Січень 2024 (40)
Грудень 2023 (35)
Листопад 2023 (42)
Жовтень 2023 (31)
м. Біла Церква, бульвар Олександрійський, 149. тел. (04563) 6-03-90, (04563) 6-45-70 bckolegium{a}ukr.net

Схема проїзду
MakeUp © 2010 Арт-Студия Foto-Fact
Copyright © 2010 -    Білоцерківський колегіум