Білоцерківський колегіум

Знання є сила, освіта - капітал.
Отто Вільман

Ukraine   English   Deutsch   France   Spain

» Новини » Зимові канікули 7-А класу

Зимові канікули 7-А класу

Учні 7-А класу 25.12.2016 року відвідали казку-мюзикл на 2 дії «Попелюшка» у Національному академічному драматичному театрі імені Івана Франка.

В основі вистави, що її представляє театр, одна з найвідоміших казок світу, до якої зверталися починаючи з XVII століття казкарі Шарль Перо, брати Грімм та інші. Постановочна група театру на чолі з режисером Катериною Чепурою використала у своїй роботі одну з найпопулярніших версій - кіносценарій Євгена Шварца. Особливої казкової чарівності, прозорості та театральності додала музика Вікторії Васалатій, яка є однією з виконавиць ролі Попелюшки.

Для авторів спектаклю було принциповим аби всі ролі: від злої, проте такої кумедної Мачухи, сестер-нечепур і до самого Короля виконували молоді актори, які з легкістю та артистизмом перетворюються на казкових персонажів, насичують давню історію дівчинки-сирітки юнацьким запалом та наближують події до нас.

У Київському планетарії колегіанти побували на шоу «Від Землі – до Всесвіту». Нам  розповіли про все розмаїття об’єктів безмежного космосу.

Ми побували на планетах Сонячної системи та побачили шалену лють Сонця. Потім покинули Сонячну систему, щоб помандрувати до зірок та яскравих туманностей, і навіть далі, за межі Чумацького Шляху, до неймовірного безмежжя міріадів галактик. На шляху  дізналися про історію астрономії і про сучасні гігантські телескопи, які зазирають в глибини Всесвіту.

Неабияке враження під час мандрівки справила Головна ялинка країни на Софійській площі.

Цього року новорічна ялинка заввишки 26 метрів, що більше від тогорічної на метр. Ялинку привезли до столиці з Івано-Франківської області, а іграшки на ній – яворівські. Крім того, саме яворівська забавка та вербівський розпис стали темою святкувань завершення 2016 та початку 2017 року.



1222 Переглядів.

А також по темі:

Опитування

Архів новин

Березень 2024 (31)
Лютий 2024 (29)
Січень 2024 (40)
Грудень 2023 (35)
Листопад 2023 (42)
Жовтень 2023 (31)
м. Біла Церква, бульвар Олександрійський, 149. тел. (04563) 6-03-90, (04563) 6-45-70 bckolegium{a}ukr.net

Схема проїзду
MakeUp © 2010 Арт-Студия Foto-Fact
Copyright © 2010 -    Білоцерківський колегіум