Білоцерківський колегіум

Знання є сила, освіта - капітал.
Отто Вільман

Ukraine   English   Deutsch   France   Spain

» Новини » Весняні канікули 7-А класу

Весняні канікули 7-А класу

Під час весняних канікул учні 7-А класу здійснили неперевершену подорож Поділлям.

20.03.2017 року відвідали Чернівці – місто з унікальною різностильовою архітектурою, багатою культурною спадщиною і толерантною атмосферою.

Весняні канікули 7-А класу

Архітектурною перлиною Чернівців по праву вважається ансамбль колишньої Резиденції митрополитів Буковини і Далмації, включений до списку об’єктів всесвітньої культурної спадщини UNESCO. 

Весняні канікули 7-А класу

Сьогодні тут розташований Чернівецький національний університет імені Ю. Федьковича.

Весняні канікули 7-А класу

У Хотині знаходиться одна з найкрасивіших фортець України, заснована ще на початку 11 ст. київським князем Володимиром Великим. Кого тільки не захищали її кремезні, масивні стіни у різні часи: і воїнів Галицько-Волинського князівства, і турків, і поляків. Захоплювали фортецю і війська Богдана Хмельницького.

Весняні канікули 7-А класу

Другого дня колегіанти занурилися у незабутній світ середньовічних замків та відчули смак справжньої історії у Кам’янець-Подільському. 

Весняні канікули 7-А класу

В цьому місті-музеї поєднуються національні, культурні традиції всіх народів, де завжди в мирі та спокої спільно проживали та проживають представники різних національностей та релігійних конфесій, одне з найдавніших міст на Україні, історичний центр Поділля. 

Весняні канікули 7-А класу

Колегіанти дізналися про життя руської, польської та вірменської громад на території Кам’янця. Відвідали Польські та руські ворота, Кафедральний костел Петра і Павла, Домініканський костел, Церкву Св. Миколи, Міську ратуша в центрі Старого міста, польський, вірменський і руський ринки та найбільшу цінність - практично повністю збережений історичний центр без вкраплень архітектури XX століття.

Неабияке враження справила головна міська пам'ятка - старовинна фортеця, перші споруди якої відносяться до XI- XII століть, а основні укріплення - до XVI -XVII століть. 

Весняні канікули 7-А класу

Оборонні укріплення в Кам'янці-Подільському вважаються прекрасним зразком кращих фортифікацій Східної Європи.


1068 Переглядів.

А також по темі:

Опитування

Архів новин

Квітень 2024 (16)
Березень 2024 (34)
Лютий 2024 (29)
Січень 2024 (40)
Грудень 2023 (35)
Листопад 2023 (42)
м. Біла Церква, бульвар Олександрійський, 149. тел. (04563) 6-03-90, (04563) 6-45-70 bckolegium{a}ukr.net

Схема проїзду
MakeUp © 2010 Арт-Студия Foto-Fact
Copyright © 2010 -    Білоцерківський колегіум