Білоцерківський колегіум

Знання є сила, освіта - капітал.
Отто Вільман

Ukraine   English   Deutsch   France   Spain

» Новини » Весняні канікули учнів Білоцерківського колегіуму 21 та 22 груп

Весняні канікули учнів Білоцерківського колегіуму 21 та 22 груп

Львів – місто, яке можна вивчати роками.. Оповите численними легендами та неймовірними історіями. Побувавши один раз, хочеться приїжджати ще і ще, або ж залишитись тут.

Тож свої весняні канікули учні Білоцерківського колегіуму 21 та 22 груп провели цікаво та змістовно, відвідавши м. Львів та його околиці другий рік поспіль.

Протягом трьох днів дев’ятикласники мали змогу побувати у Карпатах, відвідати музеї Львівщини, переглянути виставу у Театрі опери та балету ім. Соломії Крушельницької, прогулятися древніми вуличками міста.

В перший день перебування на Львівщині колегіанти побували у м. Жовква, яке за кількістю архітектурних пам’яток займає друге місце у Львівській області після Львова. Вони відвідали центральну площу містечка Вічевій, побачили колишнє лобне місце, де страчували людей, оглянули Жовківський замок, монастир Різдва Христового та багато чого іншого.

Дев’ятикласники відвідали греко-католицький Крехівський монастир, заснований ще на початку XVII століття. Після екскурсії територією діючого монастиря побували у печерах монахів та посмакували прохолодною водою з цілющого джерела, що знаходяться неподалік у лісі.

Неймовірні враження школярі мали від перебування в національному парку Сколівські Бескиди, де мали змогу піднятися по канатній дорозі на підйомниках високо в гори. Там дихали гори, …, і тиша, яка аж дзвенить. Вражаюча краса гірської річки, стрімкі скелі, глибокі урвища, чисте повітря та галявини з квітучими пролісками – найкращий спосіб відпочити від міської метушні.

Перебуваючи у самому місті, дев’ятикласники відвідали Музей архітектури та побуту «Шевченківський гай» - етнографічний комплекс просто неба, де зібрано 120 пам’яток народної архітектури із західних регіонів України. Колегіанти мали змогу оглянути водяний млин, кузню, олійницю, школу, які тут розміщені, та уявити господарське життя у цій місцевості. Також учні побували у підземеллях Львова, познайомилися з історією міста. Родзинкою екскурсії було відвідування Театру опери та балету ім. Соломії Крушельницької та перегляд комедії «Дон Жуан». Неймовірні костюми, прекрасна музика А. Моцарта, професійне виконання виконавців своїх співочих партій італійською мовою та майстерна гра назавжди залишиться в пам’яті.

Аромати кави, шоколаду та карамелі нагадували про гостинність львів’ян та прекрасне місто.

Дійсно, ця подорож до Львова вразила, запам’яталася і довела, що наша країна прекрасна, різнобарвна та різноманітна, багата традиціями, має давню історію та прекрасний народ.

Весняні канікули учнів Білоцерківського колегіуму 21 та 22 груп

Весняні канікули учнів Білоцерківського колегіуму 21 та 22 груп

Весняні канікули учнів Білоцерківського колегіуму 21 та 22 груп


1033 Переглядів.

А також по темі:

Опитування

Архів новин

Квітень 2024 (19)
Березень 2024 (34)
Лютий 2024 (29)
Січень 2024 (40)
Грудень 2023 (35)
Листопад 2023 (42)
м. Біла Церква, бульвар Олександрійський, 149. тел. (04563) 6-03-90, (04563) 6-45-70 bckolegium{a}ukr.net

Схема проїзду
MakeUp © 2010 Арт-Студия Foto-Fact
Copyright © 2010 -    Білоцерківський колегіум