Білоцерківський колегіум

Знання є сила, освіта - капітал.
Отто Вільман

Ukraine   English   Deutsch   France   Spain

» Новини » Великодній тиждень Добра

Великодній тиждень Добра

Свято Великодня – це прекрасне свято, яке своєю священною силою об'єднує усіх людей. Невимовна радість, що заповнює груди, почуття добра та бажання у цей величний день стати кращим, пробачити, забути земні тривоги. Великодні свята у наших родинах вважаються найвеселішими і найрадіснішими весняними урочистостями. Тому готувалися до них з великою увагою і чекали їх з трепетом.

Напередодні великого свята Пасхи в колегіумі розпочався «Великодній тиждень Добра» - це час для роздумів і підготовки до світлого свята Воскресіння Ісуса Христа.

Не можна уявити собі Великодніх свят без барвистих різнокольорових писанок. У жодного народу немає таких прекрасних писанок, як в українців. Діти вчилися оздоблювати крашанки кольоровим папером, малювати та розписувати писанки, виготовляти пасхальні листівки та сувеніри. Для святкового настрою всього міста учні підготували писанки, які будуть прикрашати дерева та площу міського парку відпочинку.  І отримали при цьому величезне задоволення, що вони змогли теж прийняти участь і внести свою краплинку турботи та краси в святкування "Великодня".

В рамках цього тижня колегіанти зібрали для наших хоробрих захисників Великодні кошики . З побажаннями добра і миру діти передали свої подарунки Героям України!!!

Нехай це світле і добре свято принесе у кожний дім Радість, Віру, Надію і Любов.

Христо Воскрес! Воістину Воскрес!



1295 Переглядів.

А також по темі:

Опитування

Архів новин

Квітень 2024 (19)
Березень 2024 (34)
Лютий 2024 (29)
Січень 2024 (40)
Грудень 2023 (35)
Листопад 2023 (42)
м. Біла Церква, бульвар Олександрійський, 149. тел. (04563) 6-03-90, (04563) 6-45-70 bckolegium{a}ukr.net

Схема проїзду
MakeUp © 2010 Арт-Студия Foto-Fact
Copyright © 2010 -    Білоцерківський колегіум