Білоцерківський колегіум

Знання є сила, освіта - капітал.
Отто Вільман

Ukraine   English   Deutsch   France   Spain

» Новини » VI Міський учнівський конкурс з образотворчого мистецтва ім. І.М. Сошенка

VI Міський учнівський конкурс з образотворчого мистецтва ім. І.М. Сошенка

26 квітня 2017 року.   Білоцерківський колегіум радо вітає всіх учасників VI-го Міського учнівського конкурсу з образотворчого мистецтва ім. І.М. Сошенка. 

Організаторами конкурсу виступили Київська обласна організація Національної спілки  художників України, управління освіти і науки Білоцерківської міської ради, відділ культури і туризму Білоцерківської міської ради, Білоцерківський колегіум та Академічна художня школа м. Білої Церкви. Голова журі – Дмитренко О.Ф., художник, голова Київської обласної організації Національної спілки художників України.

Люди завжди прагнули створювати будівлі не тільки доцільними, зручними й надійними, а й красивими. Відомий французький письменник Олександр Дюма казав: «У будинків, як і у людей є своя душа і своє обличчя, на якому відображається їх внутрішня сутність». Тож цьогорічний конкурс має тему: «Дім, у якому я живу (архітектурне малювання)»

Конкурсанти свій талант та майстерність проявлять у секціях: «Академічний рисунок», «Академічний живопис», «Творча композиція», «Декоративно-прикладне мистецтво».

Ми звернулися із деякими запитаннями до наших почесних гостей та членів журі.

Сич Марина Олександрівна, учитель художньої культури Білоцерківського колегіуму Білоцерківської міської ради Київської області.

- Яку роль у Вашому житті відіграє образотворче мистецтво?

- Образотворче мистецтво – моє покликання, хоча я не художник. Маю спеціальність дизайнера архітектурних споруд та мистецтвознавця. Всіляко намагаюся підтримувати цей зв’язок із мистецтвом, зараз працюю вчителем художньої культури у Білоцерківському колегіумі.

- Як Ви вважаєте, чи є серед наших конкурсантів такі ж талановиті, як С. Далі, П. Пікассо?

- Звичайно, потенційно кожен може стати майбутнім Далі чи Пікассо, порівнятися з великим Да Вінчі. Але для цього потрібно розвивати свій потенціал, прагнути до своєї мети.

- Як Ви вважаєте, такі конкурси потрібні в наш час?

- Звичайно, не дивлячись на складні умови життя, такі конкурси просто необхідні, адже вони формують світогляд дітей, любов до мистецтва, до краси, до природи , до Батьківщини.

Мілейко Ольга Борисівна, художник, член Національної спілки художників України, керівник Народної студії образотворчого мистецтва. Про роль у своєму житті образотворчого мистецтва відповіла, що це її професія. Вона вважає, що мистецтво повинне нести радість людям, служити добру, виховувати гармонійну людину.

Наша земля багата на таланти, з нашим містом пов’язані імена таких відомих митців: С. Нечуя-Левицького, Леся Курбаса, Шолом-Алейхема, Кирила Стеценка, Тараса Шевченка, Олександра Пушкіна, Олеся Гончара; художників: Якова Нікітіна, Луки Долинського, Абрама Черкаського, Миколи Хрусталенка. Ми переконані, що цей список продовжать ті талановиті учні, які беруть участь у конкурсі, адже за ними майбутнє, їм творити історію та дарувати радість людям.

Пабло Пікассо казав: «Всі діти  - художники. Проблема в тому, щоб лишитися художником, коли станеш дорослим.» Тож бажаємо нашим учасникам пронести свій талант крізь усе життя, відшліфувати його грані та дарувати радість людям своєю творчістю. А у VI Міському учнівському конкурсі з образотворчого мистецтва ім. І.М. Сошенка проявити себе якнайкраще і здобути перемогу.



1046 Переглядів.

А також по темі:

Опитування

Архів новин

Квітень 2024 (19)
Березень 2024 (34)
Лютий 2024 (29)
Січень 2024 (40)
Грудень 2023 (35)
Листопад 2023 (42)
м. Біла Церква, бульвар Олександрійський, 149. тел. (04563) 6-03-90, (04563) 6-45-70 bckolegium{a}ukr.net

Схема проїзду
MakeUp © 2010 Арт-Студия Foto-Fact
Copyright © 2010 -    Білоцерківський колегіум