Білоцерківський колегіум

Знання є сила, освіта - капітал.
Отто Вільман

Ukraine   English   Deutsch   France   Spain

» Новини » Канікули розпочались!

Канікули розпочались!

Домінантою меморіалу музею історії Великої Вітчизняної війни, його серцем, є музейна експозиція. Її розгорнуто у 16 залах на загальній площі понад  5 тисяч квадратних метрів. Усі зали тематично і хронологічно поєднує акцентний стрижень, тематико-реліквійний комплекс «Дорога війни», де за допомогою справжніх матеріалів створюється наскрізний художньо-історичний образ теми, яка конкретизується частиною експозиції відповідного залу. В експозиції музею Експозиція охоплює період 1933–1945 років. У музеї в хронологічному порядку відображено хід бойових дій на радянсько-німецькому фронті, показано вирішальні битви: Московську, Сталінградську, Курську, форсування Дніпра, штурм Берліна. Значну увагу приділено визвольним операціям на території Європи, створенню й діяльності антигітлерівської коаліції, спільним діям союзників, руху Опору.  В одному із залів музею кульмінацією експозиції є Зал Пам'яті. У Залі Слави, що завершує експозицію, на мармурових пілонах золотом увічнено прізвища близько 12 тисяч Героїв Радянського Союзу.

 

Канікули розпочались!

 

Якщо вам хочеться опинитися відразу на всіх континентах світу і помилуватися прекрасним Свято-Троїцьким монастирем на тлі блакитного Дніпра - вам пряма дорога в ботанічний сад ім. Гришка в Києві, де і продовжили свою екскурсію колегіанти 11 групи.

Територія ботанічного саду розбита на флористичні комплекси, присвячені різним географічним зонам. Наприклад, ви зможете прогулятися по «Українським Карпатам», «Степах України», «Криму», «Кавказу» і ін. Там відтворена не лише флора, але і ландшафт, подекуди навіть клімат. А в обширних оранжереях зібрано понад 3000 зразків тропічних і субтропічних рослин, навіть тих, що вже встигли зникнути в природних умовах.

 

Канікули розпочались!

 

Сьогодні Національний ботанічний сад за різноманітністю колекцій живих рослин, масштабами території, рівнем наукових досліджень, займає одне з провідних місць серед найбільших ботанічних садів Європи.



996 Переглядів.

А також по темі:

Опитування

Архів новин

Квітень 2024 (19)
Березень 2024 (34)
Лютий 2024 (29)
Січень 2024 (40)
Грудень 2023 (35)
Листопад 2023 (42)
м. Біла Церква, бульвар Олександрійський, 149. тел. (04563) 6-03-90, (04563) 6-45-70 bckolegium{a}ukr.net

Схема проїзду
MakeUp © 2010 Арт-Студия Foto-Fact
Copyright © 2010 -    Білоцерківський колегіум