Білоцерківський колегіум

Знання є сила, освіта - капітал.
Отто Вільман

Ukraine   English   Deutsch   France   Spain

» Новини » ІІІ Міжнародний літній табір Сун Цінлін

ІІІ Міжнародний літній табір Сун Цінлін

            Учениця Білоцерківського колегіуму Кудряшова Анна, член Малої академії наук (науковий керівник Туліветрова Наталія Миколаївна), взяла участь у ІІІ Міжнародному літньому таборі Сун Цінлін, який проходив 16-23 липня в Пекіні.

         До Китаю з’їхалися близько трьохсот обдарованих юнаків та дівчат із п’ятнадцяти країн світу. До складу української делегації увійшли дев’ять учнів-членів Малої академії наук – переможці різних етапів Всеукраїнського конкурсу захисту МАН за напрямами мистецтвознавства, фольклористики та етнографії. Київську область представила Кудряшова Анна.

         Учениця із захопленням поділилася враженнями від поїздки: "Мені випала чудова нагода презентувати культуру і традиції Київської області у Міжнародному літньому таборі Сун Цінлін та відвідати найвідоміші місця Пекіна (площу Таньаньмень, до якої прилягають будівлі китайського парламенту – Дім народних зборів і надсучасний Великий національний оперний театр, Заборонене місто (або «Гугун»), Великий китайський мур) та Внутрішньої Монголії (справжні монгольські юрти, заповідні місця кам’яного лісу Ашаду, місто Чіфенг).

         Для учасників табору проводились різноманітні тренінги, ігри, що дало змогу ближче познайомитися один з одним, поглибити свої знання з іноземної мови і більше дізнатися про культуру, традиції, звичаї різних народів.

         У місті Чіфенг Внутрішньої Монголії учасники табору виступили на гала-концерті, де презентували культуру своїх країн. Українська делегація виконала відому українську пісню «Червона Рута» і продемонструвала національні українські костюми.

         Цікавою подією літнього табору стала виставка культур країн, організована в день закриття табору, на якій діти з різних куточків земної кулі обмінялися оригінальними подарунками.

         Участь у Міжнародному літньому таборі стала вагомим внеском у розвиток та укріплення міжнародних зв’язків між Україною та Китайською Народною Республікою".

         У Білоцерківському колегіумі діє проект «Науково-дослідницька діяльність колегіантів», який, як ми бачимо, дає можливість нашим учням не лише писати науково-дослідницькі роботи, брати участь у різноманітних наукових конференціях, а й відкривати для себе світ, а світові відкривати себе. А такі проекти, як Міжнародний літній табір Сун Цінлін – це величезний стимул для обдарованої та талановитої молоді.

         Бажаємо нашим колегіантам нових здобутків та перемог! ІІІ Міжнародний літній табір Сун Цінлін

ІІІ Міжнародний літній табір Сун Цінлін


1762 Переглядів.

А також по темі:

Опитування

Архів новин

Березень 2024 (29)
Лютий 2024 (29)
Січень 2024 (40)
Грудень 2023 (35)
Листопад 2023 (42)
Жовтень 2023 (31)
м. Біла Церква, бульвар Олександрійський, 149. тел. (04563) 6-03-90, (04563) 6-45-70 bckolegium{a}ukr.net

Схема проїзду
MakeUp © 2010 Арт-Студия Foto-Fact
Copyright © 2010 -    Білоцерківський колегіум