Білоцерківський колегіум

Знання є сила, освіта - капітал.
Отто Вільман

Ukraine   English   Deutsch   France   Spain

» Новини » My City and Me

My City and Me

У восьмий день табірної зміни пройшло чимало цікавих заходів для школярів. Частина загонів сьогодні пройшла успішно квест «Nature around us» у парку «Олександрія». Діти позмагалися у кмітливості, спритності та знаннях флори та фауни.

Деякі загони працювали над удосконаленням своєї фінансової грамотності і відвідали екскурсію-квест до «ПриватБанку», де побачили роботу справжнього банку, дізналися все про банківські професії, познайомилися з головними банківськими продуктами, навчилися користуватися Карткою ЮНІОРА, Інтернет-банком «Приват24», мобільними додатками банку; дізналися, як правильно поводитися з грошима.

Протягом дня у таборі працювали гурток хімії та студія декоративно-ужиткового мистецтва. Вчителем хімії, Паш Оленою Сергіївною, були проведені пізнавальні досліди, у ході яких діти дізналися, як можна отримати різні кольори веселки, змішуючи певні речовини, та інші цікавинки.

Вчитель художньої культури, Сич Марина Олександрівна, навчила школярів робити корисні речі для дому, витративши мінімальну кількість коштів. Вихованці табору виготовили підставки для гарячого посуду, світильники із звичайної півлітрової банки та традиційну для українців ляльку-мотанку.

My City and Me

My City and Me

My City and Me

My City and Me

My City and Me


824 Переглядів.

А також по темі:

Опитування

Архів новин

Березень 2024 (31)
Лютий 2024 (29)
Січень 2024 (40)
Грудень 2023 (35)
Листопад 2023 (42)
Жовтень 2023 (31)
м. Біла Церква, бульвар Олександрійський, 149. тел. (04563) 6-03-90, (04563) 6-45-70 bckolegium{a}ukr.net

Схема проїзду
MakeUp © 2010 Арт-Студия Foto-Fact
Copyright © 2010 -    Білоцерківський колегіум