Білоцерківський колегіум

Знання є сила, освіта - капітал.
Отто Вільман

Ukraine   English   Deutsch   France   Spain

» Новини » Весняні канікули колегіантів

Весняні канікули колегіантів

18.03.18 р. мандрівка розпочалася екскурсією «Шарм  Будапешта». Сім мостів служить прикрасою прекрасного Голубого Дунаю, які, мов нитки перлів, пов’язують дві частини міста – Буду та Пешт… У воді відображаються величні будівлі: Парламент, Академія наук, Королівський Палац.

Весняні канікули колегіантів

Весняні канікули колегіантів

19.03.18 р. відбулася оглядова екскурсія «Таємна любов Австрії». Колегіанти відвідали Грац - друге за величиною місто Австрії, місто, в якому вдало поєднуються сучасне життя та історична архітектура в прекрасній суміші минулого й сьогодення.

Весняні канікули колегіантів

Грац - колись блискуча резиденція Габсбургів ... Ренесансні дворики, затишні середньовічні вулички, прекрасна панорама із замкової гори Шлоссберг.

Весняні канікули колегіантів

20.03.18 р. колегіанти відвідали Флоренцію. Це італійське місто гармонійно поєднує в собі велич та помпезність Рима, романтичність Венеції, могутність Ватикану, спокій та затишок Верони. Флоренція – це батьківщина епохи Відродження, це «Давид» Мікеланджело та «Венера» Ботічеллі, це площа Сеньйорії та «Ворота раю», це дзвіниця Джотто та Понте-Веккьо. Здається, що духом мистецтва пронизане навіть тутешнє повітря. Воно збирається десь високо на горі Монтальбано та спускається вниз, прямуючи вузькими вуличками міста, просочується у затінені сади Медичі та щільним кільцем змикається над куполом Брунеллескі.

Весняні канікули колегіантів

21.03.18 р. відбулася екскурсія «Рим пам'ятає багато». Важко знайти на землі людину, у якої при звучанні  слова «Рим» перед очима не з’являються барвисті образи помпезних вулиць, просочених древньою історією, величного Колізею, безлічі старовинних храмів, прикрашених руками великих Мікеланджело та Рафаеля...

Весняні канікули колегіантів

Весняні канікули колегіантів

Протягом багатьох століть символом величі та могутності Риму був Колізей. Це місце не мало собі рівних за напруженням пристрастей, що кипіли тут. До смертельних боїв гладіаторів, що проходили на арені Колізею, були прикуті очі десятків тисяч глядачів. Сьогодні Колізей є визнаною перлиною архітектури та інженерної думки, доказом та живим свідком блиску Римської імперії.

Весняні канікули колегіантів

Потім колегіанти відвідали Державу Ватикан - священний світ мистецтва та релігії... Наш шлях прямував у найменшу країну в світі, яка розмістилася на території одного міста. Ми здійснили прогулянку святими місцями й доторкнулися до історії християнства, побачили Собор Святого Петра.

Весняні канікули колегіантів

22.03.18 р. колегіанти здійснили поїздку в Пізу.  Колись Піза оскаржувала вплив Генуї та Венеції на морях. А тепер лише покірно пожинає лаври однієї комічної архітектурної помилки, завдяки якій місто стало брендом, листівкою, предметом національного надбання. Але не варто віддавати вежі всю увагу Адже є ще Площа Чудес, будинок Галілео Галілея.

Весняні канікули колегіантів

Весняні канікули колегіантів

23.03.18 р. «Товстушка Болонья» запросила нас у зовсім інший світ, в якому панує атмосфера комфорту, затишку, гостинності й доброти. Болонья є одним з культурних центрів Італії, тут знаходиться університет, заснований ще в 11 столітті. Його закінчили такі відомі всьому світу особистості як Франческо Петрарка, Данте Аліг’єрі, Коперник і багато інших. Місто також по праву вважається кулінарною столицею Італії, гурмани з’їжджаються сюди, щоб покуштувати відомі місцеві делікатеси…

Весняні канікули колегіантів

24.03.18 р. відбулася оглядова екскурсія «Привітна Любляна затишна та мила». Столиця Словенії Любляна - невелике, але дуже гарне місто, розташоване на обох берегах річки Любляниці. На правому березі ріки лежить Старе місто, на лівому - парадні будівлі минулого століття. Мабуть,  найзнаменитіше  місце в Любляні - Люблінський Град - старий замок, зведений ще в 10-11 століттях. Центральною частиною Любляни є Тримістя - три пішохідних мости, перекинуті через річку Любляницю й прикрашені драконами... Словенці і, звичайно, столичні жителі дуже люблять своє місто і справедливо вважають, що саме мініатюрність Любляни дозволяє їй зберегти індивідуальність і самобутність.

Весняні канікули колегіантів



958 Переглядів.

А також по темі:

Опитування

Архів новин

Квітень 2024 (16)
Березень 2024 (34)
Лютий 2024 (29)
Січень 2024 (40)
Грудень 2023 (35)
Листопад 2023 (42)
м. Біла Церква, бульвар Олександрійський, 149. тел. (04563) 6-03-90, (04563) 6-45-70 bckolegium{a}ukr.net

Схема проїзду
MakeUp © 2010 Арт-Студия Foto-Fact
Copyright © 2010 -    Білоцерківський колегіум