Білоцерківський колегіум

Знання є сила, освіта - капітал.
Отто Вільман

Ukraine   English   Deutsch   France   Spain

» Новини » Тур вихідного дня до Кам'янця-Подільського

Тур вихідного дня до Кам'янця-Подільського

Це місто зачаровує своїм романтичним настроєм, тут легко дихати та мріяти, любити і відчувати кожну мить життя на повну. Місто легенд, дивовижних краєвидів та захопливих історій - так відгукуються про Кам'янець-Подільський численні туристи та називають його «перлиною на камені».

Кам'янець-Подільський називають містом семи культур і національностей, завдяки цьому тут неповторна архітектура. Чотири історії заснування, віковічні традиції, що передавалися з покоління в покоління - тут є на що подивитися!

От і 31 група вирішила відчути на собі дух міста та відправилися у тур вихідного дня до Кам'янця-Подільського 19 - 22 березня 2018 року.

Тур вихідного дня до Кам'янця-Подільського

Колегіанти також не забули з'їздити і подивитися на одне із «Семи чудес України» - Хотинську фортецю. Ця вражаюча оборонна споруда була побудована ще в X-XII столітті. Цікаво, що тут знімали такі відомі фільми, як "Три мушкетери", "Захар Беркут", "Тарас Бульба".

Тур вихідного дня до Кам'янця-Подільського

Наш маршрут не обминув ще одне мальовниче  та таємниче місто нашої рідної неньки України, Чернівці. Це унікальне місто в архітектурному плані. Воно абсолютно різностильове: тут можуть стояти поруч вірменська церква й театр у стилі бароко. Екскурсію Чернівцями ми почали прямо із самісінького серця Чернівців - на Центральної площі. Саме тут розташована міська Ратуша, що була побудована 1847 року й досі стоїть практично без змін.

Тут на Центральній площі розташована дивовижна будівля - Будинок-Корабель. Кажуть, що цей будинок збудував своєму брату-моряку місцевий ділок, щоб той не сумував за морем. 

 Головна ж пам'ятка Чернівців – резиденція православних митрополитів Буковини й Далмації, а нині Чернівецький національний університет імені Федьковича. Цей проект чеського архітектора Йосипа Главки здобув дуже багато нагород, його удостоїли особливою увагою на виставці в Парижі.

Тур вихідного дня до Кам'янця-Подільського

Тур вихідного дня до Кам'янця-Подільського

 Під кінець оглядової екскурсії Чернівцями ми зробити променад єдиною пішохідною вулицею міста - Кобилянської. Подейкують навіть, що раніше вулицю Кобилянської мили з милом, а місцевих торговок змушували роззуватися й витирати ноги.

Тож, подорожуймо разом! Адже, СВІТ – ЦЕ КНИЖКА І ТОЙ, ХТО НЕ ПОДОРОЖУЄ, ЧИТАЄ ЛИШЕ ОДНУ СТОРІНКУ.

 


821 Переглядів.

А також по темі:

Опитування

Архів новин

Квітень 2024 (19)
Березень 2024 (34)
Лютий 2024 (29)
Січень 2024 (40)
Грудень 2023 (35)
Листопад 2023 (42)
м. Біла Церква, бульвар Олександрійський, 149. тел. (04563) 6-03-90, (04563) 6-45-70 bckolegium{a}ukr.net

Схема проїзду
MakeUp © 2010 Арт-Студия Foto-Fact
Copyright © 2010 -    Білоцерківський колегіум