Білоцерківський колегіум

Знання є сила, освіта - капітал.
Отто Вільман

Ukraine   English   Deutsch   France   Spain

» Новини » Write on Day

Write on Day

Ось і наближається до свого завершення зміна у «STEAMcamp». Вихованці аж ніяк не хочуть прощатися зі своїм маленьким табірним літом, тому передостанній день хотіли запам’ятати надовго.

Сьогодні стімкемпівці прощалися із волонтером Джоелем. Діти подякували гостю за отримані знання, спілкування, час, проведений разом. На згадку про літо у «STEAM camp» Джоель отримав подарунки і щирі обійми від вихованців табору.

Write on Day

Write on Day

Write on Day

Діти мали можливість попрацювати у гуртках декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтв. Також пройшов півфінал та грандіозний фінал змагань із незвичайної гри «Crazy Ball», дартсу та пройшли смугу перешкод.

Сьогодні для школярів був організований цікавий квест «Do you know literature?». Вихованцям табору пропонувалося пройти кількома станціями і виконати різні завдання.

Деякі загони мали змогу відпочити на годині спілкування із психологом «Just Relax». Вихованці ділилися враженнями про літо у таборі, гралися у цікаві ігри та створювали свій колаж мрій.

Write on Day

Write on Day

Запорукою здоров’я є не лише активний відпочинок, але й здорове харчування, за яке відповідали студенти Вищого професійно-технічного училища № 13. Майбутні кухарі готували смачні та корисні страви для вихованців «STEAM camp».

День пройшов надзвичайно швидко, яскраво, неординарно та насичено.

Write on Day


675 Переглядів.

А також по темі:

Опитування

Архів новин

Березень 2024 (34)
Лютий 2024 (29)
Січень 2024 (40)
Грудень 2023 (35)
Листопад 2023 (42)
Жовтень 2023 (31)
м. Біла Церква, бульвар Олександрійський, 149. тел. (04563) 6-03-90, (04563) 6-45-70 bckolegium{a}ukr.net

Схема проїзду
MakeUp © 2010 Арт-Студия Foto-Fact
Copyright © 2010 -    Білоцерківський колегіум