Білоцерківський колегіум

Знання є сила, освіта - капітал.
Отто Вільман

Ukraine   English   Deutsch   France   Spain

» Новини » Осінні канікули п'ятикласників

Осінні канікули п'ятикласників

1 листопада учні 5-А та 5-Б класів здійсили одноденний тур за маршрутом "м.Фастів - м. Житомир - м. Коростень". Колегіанти відвідали неймовірної краси католицький собор у антиготичому стилі у місті Фастів, Житомирський музей Космонавтики ім. С.П. Корольова та військово-історичний комплекс у Коростені.

Фастівський костел Воздвиження Святого Хреста побудований у романо-готичних формах, характерних для архітектурних споруд останньої чверті XIX століття, в цілому культова споруда є взірцем неоготики. Костел має істотну особливість — західний фасад споруди є асиметричним. Асиметрія проявляється в усьому: в елементах декору, формах вікон, окремих деталях тощо. Дві його башти, що є однакововими в плані, зовні абсолютно різні. Південна — майже вдвічі вище за північну, чотирикутна по всій висоті, з наскрізними спареними арками у верхній частині.

Осінні канікули п'ятикласників

Осінні канікули п'ятикласників

Музей космонавтики ім.С.П.Корольова в Житомирі є унікальним історичним, науковим, культурним і туристичним центром регіонального та національного значення, який не має аналогів у світі. В експозиції музею представлена унікальна колекція зразків космічної техніки, обладнання, спорядження космонавтів, а також документи, фотографії, сувеніри з космічної тематики. Окремий тематичний комплекс складають музейні предмети, які стосуються розвитку космонавтики в Україні.

Осінні канікули п'ятикласників

Осінні канікули п'ятикласників

Військово-історичний комплекс «Скеля» — унікальний музейний комплекс, розташований в підземеллях колишнього командного пункту Коростенського укріпрайону. Музейний комплекс розташований на березі річки Уж в центральній частині міста Коростень. Хоча підземний об'єкт складається з трьох рівнів, сьогодні доступний для відвідування тільки середній, другий рівень. Загальна довжина коридорів доступного для відвідувачів рівня становить 146 метрів, передбачувана верхнього — близько 200 метрів, про замурований нижній рівень практично нічого невідомо (переходи із середнього на інші рівні були забетоновані в 1941 році, крім того є інформація про те, що верхній і нижній рівні також заміновані). Привабливості музею додає ще і географічне положення, розміщення в мальовничому парку, і природна скеля, в якій він знаходиться.

Осінні канікули п'ятикласників

Осінні канікули п'ятикласників



679 Переглядів.

А також по темі:

Опитування

Архів новин

Квітень 2024 (19)
Березень 2024 (34)
Лютий 2024 (29)
Січень 2024 (40)
Грудень 2023 (35)
Листопад 2023 (42)
м. Біла Церква, бульвар Олександрійський, 149. тел. (04563) 6-03-90, (04563) 6-45-70 bckolegium{a}ukr.net

Схема проїзду
MakeUp © 2010 Арт-Студия Foto-Fact
Copyright © 2010 -    Білоцерківський колегіум