Білоцерківський колегіум

Знання є сила, освіта - капітал.
Отто Вільман

Ukraine   English   Deutsch   France   Spain

» Новини » День Гідності та Свободи у колегіумі

День Гідності та Свободи у колегіумі

Невід’ємною традицією сучасних свідомих українців є належне вшанування громадянського подвигу, патріотизму й мужності героїв, які виступили на захист демократичних цінностей та не пошкодували навіть власного життя задля оновлення Української держави.

До Дня Гідності та Свободи у колегіумі було організовано та проведено ряд тематичних заходів. Учителі історії переглянули з колегіантами документальні фільми, присвячені подіям Революції Гідності, та провели бесіди про доленосність подій на майдані.

У бібліотеці учні мали можливість ознайомитися із тематичною виставкою, присвяченої подіям листопада 2013 – лютого 2014 років.

Школярі взяли участь у щорічному відеомарафоні «Я гідний, щоб мене почули», метою якого є залучення свідомих українців до вшанування героїв, які віддали і віддають своє життя за соборність нашої держави. Учні колегіуму висловили своє бачення наслідків Революції Гідності та поділилися думками щодо майбутнього України.

Класні керівники провели уроки мужності до Дня Гідності та Свободи, на яких розповіли про історію цієї пам’ятної дати, важливість Євромайдану для майбутнього країни.

21 листопада відбулася загальноколегіальна акція «Запали свічку», метою якої стало віддання належної шани патріотизму й мужності громадянам, які стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору

Протягом дня одинадцятикласники провели інформаційні хвилинки в усіх класах колегіуму з метою інформування учнів про пам’ятну дату.

Сотні сердець згоріли за перемогу і запалили ще мільйони сердець. За рідну Батьківщину, за наше з вами майбутнє сини України поклали свої голови на київському Майдані, на донецьких землях. І наш з Вами обов’язок перед «Небесною сотнею» — продовжити боротьбу і виграти бій за кращу долю українського народу.

Слава Україні! І вічна пам’ять героям!

День Гідності та Свободи у колегіумі

День Гідності та Свободи у колегіумі

День Гідності та Свободи у колегіумі

День Гідності та Свободи у колегіумі

День Гідності та Свободи у колегіумі

День Гідності та Свободи у колегіумі

 


652 Переглядів.

А також по темі:

Опитування

Архів новин

Березень 2024 (21)
Лютий 2024 (29)
Січень 2024 (40)
Грудень 2023 (35)
Листопад 2023 (42)
Жовтень 2023 (31)
м. Біла Церква, бульвар Олександрійський, 149. тел. (04563) 6-03-90, (04563) 6-45-70 bckolegium{a}ukr.net

Схема проїзду
MakeUp © 2010 Арт-Студия Foto-Fact
Copyright © 2010 -    Білоцерківський колегіум